Veikon Kone Karhunpesä jatkaa punanuttujen yhteistyökumppanina!

4.6.2018


Veikon Kone Karhunpesän yrittäjä-omistaja Antti Taisto ja Titaanien puheenjohtaja Petteri Lehti kättelevät yhteistyön jatkon kunniaksi.
Veikon Kone Karhunpesän yrittäjä-omistaja Antti Taisto ja Titaanien puheenjohtaja Petteri Lehti kättelevät yhteistyön jatkon kunniaksi.

Kotkan Titaanit ja Veikon Kone Karhunpesä ovat solmineet peräti kolmevuotisen jatkon pitkäaikaiselle yhteistyölleen.

Uutta Suomi-sarjakautta 2018–2019 niin joukkueen kuin taustojenkin osalta järjestelmällisesti pala palalta rakentava Kotkan Titaanit ja punanuttujen pitkäaikainen yhteistyökumppani Veikon Kone Karhunpesä jatkavat hedelmällistä symbioosiaan myös vastaisuudessa.

Veikon Kone Karhunpesä haluaa nimittäin jatkossakin vauhdittaa Titaanien eteenpäin menoa sekä pyrkimyksiä nousulle kohti Suomi-sarjan terävintä kärkeä ja tästä syystä nyt solmittu jatko yhteistyölle on peräti kolmen vuoden mittainen.

Titaanileirissä tärkeän ja luotetun yhteistyökumppanin tahto jatkaa seuran tukena otetaan tietenkin ilolla sekä suurella kiitollisuudella vastaan, sillä juuri Veikon Kone Karhunpesän tyyliset tukijat ovat nimenomaan niitä kivijalan peruspilareita sekä kehityksen mahdollistajia.

Yhtenä uudistetun yhteistyön oheismanööverinä Veikon Kone Karhunpesä lahjoittaa syyskuun 22. päivä alkavalla Suomi-sarjakaudella tuotepalkinnon jokaiseen Titaanien kotiottelussa pidettäviin arpajaisiin!

Veikon Kone

SE TOIMII.