Jorma Lautalasta Titaanien toiminnanjohtaja

9.10.2018

HK Titaanit ry:n taustavoimat saavat aimo annoksen lisää vahvistusta toiminnanjohtajaksi palkatun Jorma Lautalan muodossa.
HK Titaanit ry:n taustavoimat saavat aimo annoksen lisää vahvistusta toiminnanjohtajaksi palkatun Jorma Lautalan muodossa.

Suomi-sarjassa pelaava Kotkan Titaanit saa taustajoukkoihinsa lisää tuoretta voimaa toiminnanjohtajan pestiin palkatun Jorma Lautalan myötä.

Titaanit vahvistaa tuntuvasti taustayhdistyksensä HK Titaanit ry:n tekijäjoukkoa, sillä kotkalaisseuran toiminnanjohtajan virassa on maanantaista 8. lokakuuta lähtien aloittanut paikalliselle kiekko- ja yritysväelle varsin tuttu kasvo – Jorma Lautala.

– Kartoitimme pitkään ja hartaasti monien eri vaihtoehtojen joukosta seuraamme toiminnanjohtajaa ja päädyimme lopulta omasta mielestämme parhaaseen vaihtoehtoon eli ”Jorkkaan”, toteaa HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti tyytyväisenä.

– Lautala on meille jo entuudestaan erittäin tuttu kaveri ja hän tuntee myös niin ikään kotkalaisen liike-elämän ja jääkiekkoilun sekä Titaanien historian todella hyvin.

Kotkassa syntynyt Lautala, 56, on urallaan työskennellyt jo reilut 28 vuotta IT-alalla ja hänellä on myös todella kattava kokemus jääkiekkoilun parista, toimittuaan punanuttujen eri juniori-ikäluokkien valmennuksessa, kiekkokoulun vetäjänä, Nuori Suomi-vastaavana ja olipa mies myös aikanaan tekemässä Titaani-Juniorit ry:stä Sinettiseuraakin.

– ”Jorkalla” on sekä tietotaitoa itse jääkiekosta lajina että kokemusta sen parissa toimimisesta jo parinkymmenen vuoden ajalta ja erittäin vankka kokemus eri IT-alan johtotehtävistä, Lehti myhäilee.

– Saamme tällä liikkeellä taas muurattua muutaman lisäkiven sokkeliimme ja mentyä nimenomaan seurana askeleita eteenpäin.

Titaanien uunituore toiminnanjohtaja astuu uuteen pestiinsä intoa täynnä ja kotkalaisseuran realiteetit sekä päämäärä selkeästi mielessään.

– Fiilikset ovat tällä hetkellä aivan loistavat – olen ollut aina kiinnostunut urheilusta ja etenkin jääkiekko sekä toimiminen sen parissa ovat lähellä sydäntä, Lautala kommentoi.

– Alku uudessa toimessa menee vähän perehtyessä asioihin, mutta kunhan olen saanut kerättyä itselleni tarpeeksi lisätietoa seuran nykyisestä tilanteesta sekä toimintatavoista, alkavat hommat aivan varmasti luistaa hienosti eteenpäin!