Salovaara vahvistaa Titaanien keskikaistaa

11.10.2018

Titaanit vahvistaa keskikaistaansa santapaperimaisesta pelityylistään tunnetulla omalla kasvatillaan Tomi Salovaaralla.
Titaanit vahvistaa keskikaistaansa santapaperimaisesta pelityylistään tunnetulla omalla kasvatillaan Tomi Salovaaralla.

Kotkan Titaanit saa riveihinsä odotetun vahvistuksen, kun keskushyökkääjä Tomi Salovaara pukeutuu käynnissä olevalla Suomi-sarjakaudella sittenkin miehelle tuttuun punanuttuun.

Valmennusosastonsa kuluvan viikon alussa uusvanhaan muottiin iskenyt Titaanit saa myös pelaajapuolelle tutun vahvistuksen, sillä keskushyökkääjä Tomi Salovaara on ruuvannut puumerkkinsä yksivuotiseen sopimukseen.

Marko Oksasen astuttua Titaaneissa valmennusvastuuseen, päätti männäsesongilla pelaamissaan 26 Suomi-sarjakamppailussa kahdeksan (3+5) täppää tilastoihinsa iskenyt Salovaara tehdä niin ikään paluun takaisin punanuttujen riveihin.

– Salovaara on peräänkuuluttamistani omista kasvateista ensimmäinen, joka palaa tässä kohtaa takaisin Titaaneihin, kommentoi Oksanen tyytyväisenä.

– Tomi tuo mukanaan kokemusta, kovaa asennetta, työntekoa ja taklauksia sekä jokusen tehopisteenkin.

Tähänastisella urallaan yhteensä 98 sarjaottelua Titaaneissa kiekkoilemaan ehtineen Salovaaran piti alun perin pelata kuluva kausi Haminan Kiekkoympyröiden 3. divisioonamiehistössä, jonka riveissä 25-vuotias sentteri ehti jo syksyllä harjoitella sekä tahkota muutaman treenipelinkin.

– Tomi oli erittäin innostunut paluumahdollisuudesta ja positiivista on niin ikään se, että kaveri on hyvässä kunnossa Kiekkoympyröissä viettämänsä alkusyksyn myötä sekä täten heti valmis hyppäämään mukaan pelaavaan kokoonpanoomme, Oksanen toteaa.

– Isot kiitokset Kiekkoympyröiden suuntaan, että Tomi on päässyt harjoittelemaan sekä pelaamaan heidän riveissään ja pääsee näin palaamaan hyvässä vireessä takaisin joukkueeseemme!