Luukkonen jatkaa Titaaneissa

30.10.2018

Värikkäästä pelityylistään tunnettu Juho Luukkonen on päävalmentaja Marko Oksaselle erittäin mieleinen lisävahvistus.
Värikkäästä pelityylistään tunnettu Juho Luukkonen on päävalmentaja Marko Oksaselle erittäin mieleinen lisävahvistus.

Kotkan Titaanit on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Juho Luukkosen kanssa.

Titaanit vahvistaa entisestään hyökkäyskalustoaan, kun punanutussa seitsemän edeltävän kauden aikana esiintynyt Juho Luukkonen on piirtänyt puumerkkinsä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Kotkalaisjoukkueen päävalmentaja Marko Oksanen on erittäin tyytyväinen saadessaan tähän mennessä titaanipaidassa tahkoamissaan 114 ottelussa yhteensä 89 (43+46) tehopistettä takoneen 23-vuotiaan laitahyökkääjän jälleen takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

– Luukkonen tuo tullessaan valtavan määrän energiaa ja työmoraalia mukanaan joukkueeseen – hän on sopivassa määrin oleva yhdistelmä ilkeyttä, likaisen työn sekä tehopisteiden tekijää, Oksanen toteaa.

– Kun hyppäsin takaisin valmennuspuuhiin, oli ”Juke” yksi tärkeimmistä yksittäisistä pelaajista, jonka halusin ehdottomasti mukaan joukkueeseeni ja olen erittäin hyvilläni saadessani hänet jälleen käyttööni.

Luukkosen ohella myös toinenkin pelimies on pistänyt nimensä Suomi-sarjasopimukseen, sillä kotkalaisten mukana kaksi edeltävää viikkoa harjoitellut sekä viime viikonloppuna punanutussa debytoinut Santeri Suikkanen jatkaa Titaaneissa kuluvan kauden loppuun asti.

Titaanipiiskuri Oksanen näkee Suikkasessa, 22, piilevän suuren potentiaalin olevan realisoitavissa korkojen kera, kunhan isokokoinen laitahyökkääjä saa lisää harjoitusjäätä sekä ennen kaikkea pelejä vyölleen.

– Suikkasella oli alla pitkä pelitauko takanaan testattavaksemme tullessaan ja se hieman näkyi kaverin otteista niin FPS- kuin Raahe-Kiekko-otteluissa, mutta samalla saimme myös viitteitä siitä valtavasta potentiaalista, joka hänessä piilee, Oksanen kommentoi.

– ”Sunen” saadessa lisää yhteisiä kokemuksia joukkueen kanssa, on hän sellainen pelaaja, jolta voi odottaa jatkossa erittäin paljon positiivisia tekoja kaukalon puolella.

Luukkonen ja Suikkanen nähdään Titaanien riveissä keskiviikkona (31.10.) miteltävässä Suomi-sarjan runkosarjan kotiottelussa, jossa punanutut kohtaavat kello 18:30 alkaen ”paikallisvastustajansa” Porvoon Huntersin.

Kamppailu on samalla Kymenlaakson Sähkön 100-vuotisjuhlaottelu, jonka myötä KSOY Areenalle askeleensa illalla suuntaaville on tarjolla sekä ilmainen sisäänpääsy että pullakahvit 500:lle ensimmäiselle paikalle saapuvalle katsojalle.