Uutiset ja artikkelit

Suomen Jääkiekkoliitto on julkistanut Suomi-sarjalisenssin saajat kaudelle 2020–2021. Lisenssikomitean seulan läpäisivät kaikki pelaamalla paikkansa Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla saavuttaneet seurat.
Keskushyökkääjä Panu Laitinen ja puolustaja Leevi Laine ovat allekirjoittaneet yksivuotiset jatkosopimukset Kotkan Titaanien kanssa.
Kotkan Titaanit on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen viime kauden tehokkaimman puolustajansa Kalle Kolehmaisen sekä hyökkääjä Mikke Lempiäisen kanssa.
Suomen Jääkiekkoliiton hallitus käsitteli keskiviikkona (25.3.) pidetyssä kokouksessa koronaviruspandemian seurauksena kesken jääneen sarjakauden vaikutuksia muun muassa tulevan Mestis- ja Suomi-sarjakauden 2020–2021 sarjapaikkoihin.
Kotkan Titaanit on solminut jatkosopimukset Niilo Pussisen, Markus Salmisen ja Erkka Huttusen kanssa, jonka myötä kyseinen kolmikko tullaan näkemään punanuttujen sotisovassa myös Suomi-sarjakaudella 2020–2021.
Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti keskiviikkoiltana (12.3.), että kaikkien sen alaisten sarjojen sarjatoiminta on kuluvan kiekkokauden 2019–2020 osalta päättynyt. Myös pelattavaksi aiotut alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkueturnaukset on peruttu.
Kotkan Titaanit paketoi kuluvan Suomi-sarjakautensa sunnuntai-iltana Porin Isomäki Areenalla, jossa alemman loppusarjakoitosta isännöinyt Karhu HT oli lopulta kesäloman viettoon päätössummerin jälkeen suunnanneita vieraitaan hivenen onnekkaampi ja vei pelin nimiinsä maalein 5-3 (1-1, 1-2, 3-0).
Kotkan Titaanit on käyttänyt Mika Iltolan viime keväänä seuran kanssa allekirjoittaman 1+1-vuotisen päävalmentajasopimuksen optiovuoden, jonka myötä kokenut kiekkomies jatkaa punanuttujen peräsimessä myös tulevalla Suomi-sarjakaudella 2020–2021.
Kotkan Titaanit paketoi kuluvan kevään osalta Suomi-sarjan alemman loppusarjan kotiottelunsa perjantai-iltana KSOY Areenalla, jossa punanutut kepittivät mukiinmenevän peliesityksen päätteeksi vieraisilla käyneen HC Indians Kaarinan lopulta maalein 5-2 (2-1, 3-0, 0-1) ja varmistivat näin sarjapaikkansa tulevalle kaudelle sekä pitivät samalla pudotuspelihaaveensa elossa.
Suomi-sarjan ylempi ja alempi loppusarja pelataan päätökseen tulevana viikonloppuna. Kotkan Titaanien kohdalla sävelet viimeisiin koitoksiin ovat selkeät. Punanutut tarvitsevat niin KSOY Areenalla vierailevan HCIK:n kuin Isomäki Areenalla Porissa kohdattavan Karhu HT:n päänahat, mikäli kotkalaiset mielivät tosissaan taistella paikasta pudotuspelien ”villi kortti” –kierrokselle.
RSS ATOM