Ilmaisottelu Vaasan Koulunäkki Areenalla 18.12.2022!

11.12.2022

Tähtäimessä kuluvan suomisarjakauden yleisöennätys... no mikä jottei?!
Tähtäimessä kuluvan suomisarjakauden yleisöennätys... no mikä jottei?!

Titaanien ja seuran yhteistyökumppanien tähtäimenä on tehdä sunnuntaina 18. joulukuuta Lapuan Virkiää vastaan kello 14:00 alkaen pelattavassa kotiottelussa kuluvan suomisarjakauden yleisöennätys!

Raahe 485 katsojaa, Lapua 519 katsojaa, Nokia 585 katsojaa, Kalajoki 625 katsojaa ja Seinäjoki 765 katsojaa – siinä käynnissä olevan suomisarjakauden 2022–2023 väkirikkaimmat runkosarjaottelut tähän mennessä.

Ei kai me täällä Kotkassa nyt raahelaisille, lapualaisille, nokialaisille, kala- tahi seinäjokisille tässäkään kilpailussa haluta ehdoin tahdoin hävitä, vai mitä?

Tästä syystä sunnuntaina 18. joulukuuta Vaasan Koulunäkki Areenalla kello 14:00 alkaen miteltävään Suomi-sarjan runkosarjakamppailuun Titaanit – Virkiä on tarjolla ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY, jonka mahdollistavat sekä punanutut että seuramme yhteistyökumppanit!

Nyt jos koskaan on siis oiva paikka ottaa aivan kaikki perheenjäsenet, kaverit, tutut sekä miksei myös tuntemattomatkin völjyyn ja saapua sankoin joukoin sunnuntain kunniaksi osoitteeseen Tapiontie 69, jossa pelataan joulutaukoa edeltävä sekä takuuvarmasti viihdyttävä Suomi-sarjan runkosarjaottelu, vieraaksi saapuvaa lapualaisyhdistelmää vastaan.

TEHDÄÄN KAIKKI YHDESSÄ KULUVAN SUOMISARJAKAUDEN YLEISÖENNÄTYS JA NÄYTETÄÄN, ETTÄ KOTKA ON OIKEASTI
URHEILU-, EIKÄ VAIN PELKÄSTÄÄN PALLOILUKAUPUNKI!