Titaanit vahvistaa taustaryhmäänsä Kai Saaraisella!

29.4.2016

Ammattinyrkkeilijöiden Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin kainaloissa kuvan keskellä oleva Kai Saarainen liittyy mukaan Titaanien taustaryhmään.
Ammattinyrkkeilijöiden Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin kainaloissa kuvan keskellä oleva Kai Saarainen liittyy mukaan Titaanien taustaryhmään.

Titaanien taustaryhmä vahvistuu urheilumarkkinoinnin ja tapahtumatoteutuksen monitoimimiehenä Etelä-Kymenlaaksossa tunnetuksi tulleella Kai Saaraisella.

Jääkiekkoilun Suomi-sarjassa alkavalla kaudella 2016–2017 pelaavan Titaanien edustusjoukkuetta hallinnoivassa HK Titaanit ry:ssä on jo pitkään tiedostettu uuden sarjatason mukanaan tuomat kasvavat vaatimukset erityisesti taustatyön saralla ja tästä syystä kotkalaisseura vahvistaakin myynti- ja markkinointiosastoaan Kai Saaraisella.

– Olemme ”Kaitsun” kanssa keskustelleet Titaanien toimintaan mukaan liittymisestä jo pidemmän aikaa ja tiedän, että saamme motivoituneen, innokkaan ja etenkin myynti- sekä markkinointipuolella vahvoja näyttöjä antaneen tekijän mukaan taustatiimiimme, kommentoi HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti.

– Saaraisen saaminen mukaan talkoisiin on meille todella iso apu, sillä hän vahvistaa entisestään taustaryhmäämme sekä tuo muutenkin rutkasti lisää voimavaroja seuran pyörittämiseen.

Tuore titaaniperheen jäsen tarttuu kiinni punanuttujen tarjoamaan haasteeseen, kuin intoa täynnä oleva ilmapallo konsanaan.

– Todella innostuneet ja tarmokkaat fiiliksethän tässä ovat kaikin puolin vallalla, eikä tähän hommaan muuten olisi edes kannattanut lähteä, Saarainen naulaa.

– Osaan aivan varmasti myydä itseni sekä Titaanit etelä-kymenlaaksolaiselle yritysmaailmalle, enkä epäile hetkeäkään, etteikö se ottaisi minua saati seuraa hyvin vastaan.

Neuvottomasta lähtöisin oleva 35-vuotias Saarainen on tullut Etelä-Kymenlaakson alueella jo aiemmin tunnetuksi erityisesti kamppailu-urheilutapahtumien järjestäjänä sekä myyntimiehenä.

Saaraisen vyöltä löytyy niin vuonna 2013 Haminassa pidetyt kaksi ammattinyrkkeilyiltaa, vuosien 2014–2015 aikana järjestetyt Kotka Boxing Night –tapahtumat, joista ensimmäinen palkittiin Kotkassa vuoden urheilutekona, kuin myös niin ikään Kotkassa kuluvan vuoden helmikuussa järjestetty vapaaotteluilta.

Edellä mainittujen tapahtumien lisäksi Saarainen on tuonut ammattinyrkkeilijä Niklas Räsäsen pitämään nyrkkeilyleirejä Kotkaan sekä järjestänyt Antti Peltolan Münchausen monologi-teatteriesityksen Neuvottomassa.

– Olemme saaneet ”Kaitsusta” erittäin positiivista palautetta miehen kanssa eri projekteissa toimineilta tahoilta – hän on kovan tason tekijä urheilumarkkinoinnin ja myynnin saralla, Lehti myhäilee tyytyväisenä.

– Saaraisella on täällä kaakonkulmalla suhteita vähän sinne sun tänne – ne tulevat auttamaan meitä suuresti eri asioiden ja ottelutapahtumien järjestämisessä.

”Sinällään uusi aluevaltaus”

Titaanien tuoreen taustatoimijan Kai Saaraisen mukaan yksi isoimmista syistä titaanipurren kyytiin hyppäämiseen oli se, että hän pääsee imemään oppia kotkalaisseuran myyntiä ja markkinointia oman siviilityönsä ohessa viime vuosina hoitaneelta Kimmo Salonaholta.

– Kimmo on sen verran piinkova ammattilainen tässä hommassa, että minulla on paljon häneltä opittavaa ja juuri se oli yksi suurimmista syistä, miksi tähän toimeen halusin tarttua, Saarainen selventää.

Täysin untuvikkona Saarainen ei kiekkopuolelle siirry, sillä hänellä on jo aiempaa kosketuspintaa lätkän parissa toimimisesta. ”Kaitsu” on nimittäin ollut viimeisten kolmen vuoden 2013–2016 aikana Kymi-Saimaan alueen III-divisioonassa pelaavan Haminan Kiekkoympyröiden edustusjoukkueen toiminnassa mukana erilaisten tehtävien parissa.

– Vaikka olen jo aiemmin ollut kiekkotouhuissa mukana, niin tämä on minulle sinällään uusi aluevaltaus, kun sarjaporras on näinkin korkea, Saarainen sanailee.

Sen Saarainen on jo ehtinyt HK Titaanit ry:n taustaryhmälle tehdä selväksi, ettei miestä huimaa lähteä paiskimaan hommia Suomi-sarjassa alkavalla kaudella 2016–2017 pelaavien punanuttujen eteen, vaikkeivät jääkiekkoseuran myynti- ja markkinointihommat olekaan aivan yksi yhteen kamppailu-urheilutapahtumien järjestämisen kanssa.

– Kamppailulajitapahtumat ovat hyvin pitkälti yhden viikonlopun mittaisia settejä, kun taas joukkueurheilu ja eritoten kiekkopuolella on tarkoitus tehdä yritysten sekä tukijoiden kanssa pidempiaikaista yhteistyötä, Saarainen kommentoi.

– Kyllähän ne eroavat toisistaan aika paljonkin, mutta loppupeleissä se on kuitenkin lajista riippumatta sitä täysin samaa myynti- ja markkinointityötä.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20162017!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!