Liikut Siä? –tapahtuma keräsi suuren suosion

15.5.2016

Titaanien laukaisupisteellä riitti vipinää ja vilskettä koko Liikut Siä? –tapahtuman ajan. © Lotta Lehti
Titaanien laukaisupisteellä riitti vipinää ja vilskettä koko Liikut Siä? –tapahtuman ajan. © Lotta Lehti

Lauantaina järjestetty Liikut Siä? –tapahtuma keräsi Ruonalan urheiluhalliin suuren joukon liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä, jotka saivat nauttia vajaan 60 näytteilleasettajan tarjoamasta viihdykkeestä.

Ensimmäisen kerran järjestetty Liikut Siä? –tapahtuma oli kaikkinensa menestys. Kotkan Nuorkauppakamari ry:n organisoima vuoden energisin sekä vauhdikkain liikunta- ja hyvinvointitapahtuma keräsi Ruonalan urheiluhalliin noin 60 kotkalaista urheiluseuraa ja yritystä esittelemään toimintaansa.

Paikalle tapahtumaan saapui lopulta reilut 1500 kävijää, jotka saivat kuusi tuntia kestäneen pläjäyksen aikana mielensä mukaan nautiskella erilaisista viihdykkeistä sekä jututtaa paikallisia toimijoita.

Titaanien esittelypaikka oli hyvin suosittu koko tapahtuman ajan ja kaikki punanuttujen riveistä tapahtumajärjestelyihin osallistuneet olivat yhtä mieltä siitä, että ensi vuonna otetaan sama ehdottomasti uusiksi, kuitenkin vielä kertaluokkaa isommalla volyymillä ja monipuolisemmalla viihdyketarjonnalla.

Suurimman huomion Titaanien taholta keräsi luonnollisesti laukaisupiste, jossa jokainen halukas pääsi testaamaan punanuttuvahtien päivän torjuntavireen. Kaikki laukaisupisteellä huhkineet pääsivät mukaan pääsylippupakettien arvontaan ja kumimuikun reppuun täräyttäneet osallistuivat myös kausikorttiarvontaan.

Onnettaren suorittaman arvonnan perusteella Titaanien kausikortin Suomi-sarjakaudelle 2016–2017 voitti Eino Pakkanen, kun taas lippupaketit menivät Jenni Sjöroosille, Tommi Tuomelle ja Mari Liljeqvistille.

Tasapuoliset onnittelut kaikille voittajille ja kiitokset jok’ikiselle laukaisupisteellä vulkaanista kuminpalasta käskeneelle laukojalle!

Kuten todettua Liikut Siä? –tapahtuma oli erittäin onnistunut, mutta ilman ulkopuolista tukea Titaanitkaan ei olisi kyennyt nähdynlaista esittelypaikkaa saati laukaisupistettä kasaan kyhäämään.

Tästä syystä onkin aika kiittää seuraavia yhteistyökumppaneita – Warrior Sports Finland Oy, Haminan Puupojat Oy, Painokotka Oy, Pihat Oy Uusitalo ja Sokos Pasaati Kotka – jotka omalta osaltaan tekivät lauantaipäivästä hienon elämyksen.

Kiitokset myös Kotkan Nuorkauppakamari ry:lle sekä kaikille paikalla käyneille ja Titaanien toimintaan tavalla tai toisella tutustuneelle tapahtumakävijälle!
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20162017!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!