Jesse Hurme siirtyy Titaaneihin

9.6.2016

Titaanien tuoreimmat sopimuspelaajat ovat Jesse Hurme, Markus Salminen, Henri Penttilä ja Jani Vilkas. © Lotta Lehti
Titaanien tuoreimmat sopimuspelaajat ovat Jesse Hurme, Markus Salminen, Henri Penttilä ja Jani Vilkas. © Lotta Lehti

Viime kaudella sekä Tampereen Kooveeta että Nokian Pyryä Suomi-sarjassa edustanut Jesse Hurme hyökkää jatkossa Titaanien riveissä.

Tampereella syntynyt sekä kiekkokasvatuksensa Tapparan ja Ilveksen junioreissa saanut Jesse Hurme siirtyy Titaaneihin. 21-vuotias hyökkääjä rustasi nimensä yksivuotiseen pelaajasopimukseen, jonka ansiosta hänet nähdään punanutussa syyskuun puolivälissä käyntiin polkaistavalla Suomi-sarjakaudella 2016–2017.

Titaanien päävalmentaja Mika Piispasen mukaan Hurme sopii erinomaisesti siihen sapluunaan, jota kotkalaiset Suomi-sarjajoukkueensa kasauksessa noudattavat.

– Haluamme joukkueeseemme nuoria, nälkäisiä sekä eteenpäin urallaan pyrkiviä pelaajia ja kyllähän Hurme täyttää nämä kriteerit mitä parhaimmissa määrin, Piispanen sanailee.

Edeltävän sesongin Hurme aloitti Tampereen Kooveen paidassa, päättäen sen kuitenkin joulukuussa tapahtuneen seurasiirron myötä Nokian Pyryn riveissä.

Kahta Suomi-sarjajoukkuetta edustanut hyökkääjä kirjautti nimiinsä lopulta yhteensä 30 runkosarjaottelussa 15 (6+9) tehopistettä sekä yhden ”kiikareilla” sujuneen pudotuspelikamppailun.

– Se on myös iso plussa, että Jessellä on nuoresta iästään huolimatta vyöllään kokemusta ja näyttöjä Suomi-sarjasta, jonka ansiosta uskallan hänen niskaansa jo jonkinlaisia odotusarvoja asetella, toteaa Piispanen.

Omavaraisuus kaiken perustana

Titaanit on, Tampereelta Kotkaan muuttavan Hurmeen ohella, kiinnittänyt riveihinsä myös entisestään lisää kotkalaisseuran omia kasvatteja.

Uusimmat ”omavalmisteiset” sopimuspelaajat ovat Titaanien A-nuorista miesten tasolle ponnistavat Henri Penttilä ja Markus Salminen sekä jo edeltävinä kausina edustusmiehistön sotisovassa esiintynyt Jani Vilkas.

– Pitkässä juoksussa on todella hieno ja tärkeä asia, että pystymme nostamaan riveihimme pelaajia omista A-nuoristamme, myhäilee punanuttujen päävalmentaja Mika Piispanen tyytyväisenä.

– Se on samalla hyvä signaali paikallisille junioripelaajille siitä, että töitä tekemällä voi pelipaikka edustusjoukkueesta aueta.

Penttilä, 18, pelasi viime kaudella Titaanien ykkösvahtina Nuorten Mestiksessä yhteensä 24 ottelussa, pysäyttäen kiekkoja vajaan 90-prosentin varmuudella.

Salminen, 22, kuului niin ikään samaisen titaanimiehistön kärkipuolustajien joukkoon, iskemällä kaiken kaikkiaan 43 Nuorten Mestis-taistossa tauluun tehot 1+21.

Niin puolustajan kuin hyökkääjänkin tonteilla viihtyvä 21-vuotias Vilkas tahkosi sitä vastoin tammikuussa pelit päättäneen ylävartalovamman takia hieman torsoksi jääneen edelliskauden aikana vain 11 II-divisioonaottelua, joissa hän saldosi tililleen yhdeksän (3+6) tehopistettä.

Titaaneilla on nyt kasassa 18 pelaajasopimusta, joka on ajankohtaan nähden varsin kiitettävä määrä Suomi-sarjatasolle. Punanuttuluotsi Piispasen mukaan eräs osa-alue tarvitsee kuitenkin vielä lisävahvistuksia.

– Joukkueen kasaus on jo nyt varsin hyvällä mallilla, kommentoi Piispanen ja jatkaa:

– Olemme totta kai edelleen hereillä pelaajamarkkinoilla sen suhteen, mikäli tutkaamme osuu joku mielenkiintoinen ”täsmävahvistus” – erityisesti puolustajia tarvitsisimme ehdottomasti lisää, mutta niin niitä tuntuu tarvitsevan moni muukin joukkue.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20162017!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!