Titaanit kiinnitti Kotron ja Luhtasen

30.6.2016

Elmeri Kotro tulittaa ensi kaudella kumimuikkua vastapuolen nuottaan titaanipaita päällään. © Joona-Pekka Hirvonen – http://jphirvonen.kuvat.fi/
Elmeri Kotro tulittaa ensi kaudella kumimuikkua vastapuolen nuottaan titaanipaita päällään. © Joona-Pekka Hirvonen – http://jphirvonen.kuvat.fi/

Kesäharjoittelun osalta omatoimiselle jaksolle kuluvan viikon lopulla suunnistava Titaanit on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Elmeri Kotron ja maalivahti Joel Luhtasen.

Yhteiset kesäharjoituksensa heinäkuun 2. päivänä päättävä ja siitä neljän viikon mittaiselle omatoimijaksolle siirtyvä Titaanien Suomi-sarjamiehistö jatkaa tasaista kasvuaan.

Uusimmat punanutun alkavalla kaudella päälleen pukevat pelaajat ovat nimensä yksivuotisiin sopimuksiin kirjailleet Elmeri Kotro ja Joel Luhtanen.

Niin laita- kuin keskushyökkääjänäkin viihtyvä Kotro siirtyy titaanipaitaan Ruotsista, jossa 23-vuotias KooKoo-kasvatti edusti päättyneellä kaudella neljänneksi korkeimman sarjatason Gnesta IK:ta 35 ottelun ja 33 (19+14) tehopisteen verran.

Toissakaudella ex-titaanisentteri Ari Kotron poika kuului puolestaan Suomi-sarjan mestariyhdistelmä Joensuun Jokipoikien vahvuuteen, joten Titaanit saa jälleen riveihinsä voittamaan tottuneen pelaajan.

– Kotrolta löytyy jo ennestään kokemusta Suomi-sarjasta ja viime kauden hän pelasi isossa roolissa Ruotsissa, joten odotan Elmerin ottavan myös meillä kärkiketjujen hyökkääjän tontin itselleen, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

Kotron ohella punanuttuihin liittyy myös espoolaislähtöinen veräjänvartija Luhtanen, jonka viime kausi kului Iisalmen Peli-Karhujen Suomi-sarjamiehistössä vietettyä lyhyttä ajanjaksoa lukuun ottamatta armeijan harmaissa.

IPK:ssa pelattujen kahden ottelun aikana Luhtanen pysäytti kiekot 95,7-prosentin lukemalla, joten potentiaalia ja näyttöhaluja 21-vuotiaassa torjujassa piisaa yllin kyllin.

– Kaipaisimme täydennystä maalivahtiosastollemme ja päädyimme muutamien viritysten kautta valitsemaan Luhtasen vapaana olevalle tontille, sanoo Piispanen.

– Joel on osoittanut potentiaalinsa ”kuminsyöjänä” esiintyessään toissakaudella Vaasan Sportin A-nuorten liigajoukkueen ykkösvahtina ja häneltä löytyy IPK:n lisäksi Suomi-sarjakokemusta myös vaasalaisen Red Ducksin riveistä.

Punanuttujen pääpiiskuri Piispanen on syystäkin tyytyväinen uusimpiin vahvistuksiin, sillä ne noudattelevat jälleen kotkalaisseuran valitsemaan linjaa joukkueen rakennuksen suhteen.

– Kotro sekä Luhtanen ovat kumpikin erittäin sopivia vahvistuksia ryhmäämme, sillä he ovat nuoria, eteenpäin pyrkiviä ja motivoituneita kavereita.

”Tulijoita on edelleen pilvin pimein”

Titaaneilla on nyt julkaistujen sopimusten myötä kasassa kaiken kaikkiaan 23 pelaajan suuruinen Suomi-sarjamiehistö, joka pitää sisällään kolme maalivahtia, viisi puolustajaa ja 15 hyökkääjää.

– Hyökkäys- ja maalivahtiosastot alkavat olla aikalailla kasassa – kyllähän se raja on aina johonkin kohtaan vedettävä, vaikka halukkaita tulijoita on edelleen pilvin pimein, kommentoi Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

Lienee siis varsin selvää mille osa-alueelle kotkalaiset vielä lisävahvistuksia kissojen ja koirien kanssa metsästävät.

– Pakkipuolelle haku on sitä vastoin edelleen isosti päällä ja muutamia neuvottelujakin on parasta aikaa käynnissä, sanailee Piispanen.

– Jos ja kun kyseiset neuvottelut johtavat haluamiimme lopputuloksiin, alkaa joukkueemme olla sitä myöden valmis tulevan kauden koitoksiin.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20162017!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!