Titaaneille laina-apuja Peliitoista

16.9.2016

Titaanikasvatti Aki Vainio pukeutuu muutaman vuoden tauon jälkeen miehelle jo entuudestaan tuttuun punanuttuun.
Titaanikasvatti Aki Vainio pukeutuu muutaman vuoden tauon jälkeen miehelle jo entuudestaan tuttuun punanuttuun.

Suomi-sarjan runkosarjarupeamansa viikonloppuna kahdella kovalla koitoksella käynnistävä Titaanit vahvistaa rivejään Heinolan Peliitoista saapuvilla lainapelaajilla.

Titaanit saa apuja Peliitoista, kun jo aiemmin uutisoidun hyökkääjä Jesse Peltosen, 25, lisäksi myös puolustajaduo Aki Vainio, 20, ja Ville Väinölä, 20, siirtyvät lainalle kotkalaismiehistön riveihin. Jokaisen pelaajan lainapesti on voimassa toistaiseksi, mutta Peliitoilla on mahdollisuus kutsua sopimuspelaajansa koska tahansa takaisin Heinolaan.

Suomi-sarjan runkosarjaurakkansa viikonloppuna avaaville punanutuille laina-avut tulevat todellakin tarpeeseen, sillä joukkueen riveistä on edessä olevista peleistä poissa iso joukko pelaajia erinäisten syiden vuoksi.

– Totta kai kyseisen kolmikon mukaan saaminen runkosarjan avausviikonlopun otteluihin on meille todella iso apu, sanoo Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen tyytyväisenä.

– Meillä on paljon poissaoloja ja peräpäämme kaipaa muutenkin ihan jo määrällisesti lisää miehiä, joten kiitokset siitä Peliittojen päävalmentaja Marko Tuomaisen suuntaan, että saimme Jessen, Akin ja Villen titaanipaitaan pelaamaan.

Peltosen, Vainion sekä Väinölän on määrä pelata punanutussa perjantaina (16.9.) Imatran Ketterää vastaan käytävä vierasottelu sekä lauantaina (17.9.) Ilona Areenalla miteltävä VG-62-kamppailu, jonka jälkeisiä jatkokuvioita seurat tarkastelevat heti ensi viikon alussa.

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20162017!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!