Hokki Kainuu Oy:lle tarjolla Suomi-sarjapaikka

11.6.2017


Suomen Jääkiekkoliiton liittohallitus on lauantaisessa (10.6.) kokouksessaan myöntänyt Hokki Kainuu Oy:lle mahdollisuuden Suomi-sarjapaikan lunastamiseen.

Reilut kaksi viikkoa takaperin ilmi tulleen Kajaanin Edustushokki ry:n konkurssihakemuksen jälkeen on kainuulaisessa kiekkoillussa pistetty hihat heilumaan.

Uusi taustaryhmittyä on pistänyt nopeaan tahtiin pystyyn Hokki Kainuu Oy-nimeä kantavan osakeyhtiön, jonka on määrä jatkaa kajaanilaista edustustason jääkiekkojoukkueen pyörittämistä.

Hokki Kainuu Oy on niin ikään hakenut pääsyä Jääkiekkoliiton sarjatoimintaan, johon se liittohallituksen lauantaisessa (10.6.) kokouksessa myös hyväksyttiin sekä myönnettiin samalla sarjapaikka Suomi-sarjaan, mikäli vaaditut lisenssiehdot vain täyttyvät.

Lopullisen päätöksen Hokki Kainuu Oy:n Suomi-sarjakelpoisuudesta ja lisenssin myöntämisestä tekee Jääkiekkoliiton lisenssikomitea, joka lähettää lisenssinhakupaperit Kajaaniin tulevana maanantaina 12.6.2017.

Näyttää siis hyvin todennäköiseltä, että Suomi-sarjakausi 2017–2018 päästään sittenkin pelaamaan läpi parillisella (16) joukkuemäärällä, joka on niin liiton kuin seurojenkin yhteinen tahtotila, sillä se helpottaa sekä pelitavan että sarjaohjelman laatimista.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!