Titaanit ja Ketterä yhteistyöhön

1.8.2017

Titaanit ja Ketterä tekevät alkavalla kiekkokaudella entistä tiiviimpää yhteistyötä.
Titaanit ja Ketterä tekevät alkavalla kiekkokaudella entistä tiiviimpää yhteistyötä.

Kotkan Titaanit on solminut seurayhteistyösopimuksen Mestiksessä pelaavan Imatran Ketterän kanssa.

Seurayhteistyösopimus on uusi asia Kotkan Titaanien ja Imatran Ketterän välillä, mutta jo viime kaudella seurat tekivät keskenään yhteistyötä, kun imatralaisjoukkueen pelaajia kävi pelaamassa Suomi-sarjan runkosarjaotteluita punanutuissa.

– Saimme hyviä signaaleja yhteistyön toimivuudesta jo viime kauden aikana, joten tästä asiasta oli sen pohjalta helppoa lähteä Ketterän seurajohdon- ja valmennuksen kanssa keskustelemaan, etenkin kun arvostus seuroissa tehdylle työlle on molemmin puolista, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

Nyt solmittu sopimus kattaa kauden 2017–2018, mutta sitä on mahdollisuus jatkaa ja tehdä näin ollen pidempiaikaista yhteistyötä Kotka – Imatra välillä.

– Tämä on todella hyvä juttu, sillä yhteistyö on aina tärkeää tällaiselle pienelle seuralle, kuten me juurikin olemme, kommentoi Piispanen.

– Meidän näkövinkkelistämme katsottuna pääsemme tekemään yhteistyötä Ketterän kanssa, joka on jo monta vuotta toiminut erittäin ammattimaisesti koko organisaationsa tasolla ja sai siitä keväällä palkinnon Mestis-nousun myötä.

– Hieno asia, että saatiin yhteistyöseura nimenomaan Kotkaan, koska Titaanit on yksi ammattimaisimpia organisaatioita Suomi-sarjassa ja tiedän, että siellä on pelaajalla mahdollisuus kehittyä, tuumii puolestaan Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen.

”Tämä symbioosi tarjoaa omille pelaajillemme ison porkkanan”

Seurayhteistyösopimuksen osana seurat (HK Titaanit ry & Ketterä ry) ovat tehneet Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaisen pelaajaliikennesopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa pelaajaliikennettä seurojen välillä ja hakea näin peliaikaa mahdollisimman monelle pelaajalle tarpeen mukaan joko Suomi-sarjasta tai Mestiksestä.

– Tämä on tärkeä steppi varsinkin nuoremmille pelaajillemme, jotka eivät vielä ole ihan valmiita isoon rooliin Mestiksessä, sanailee Ketterä-luotsi Maso Lehtonen.

– Saamme tällä yhteistyöllä lisäaikaa ajaa pelaajiamme sisään ja samoin Titaaneissa onnistuneilla pelaajilla on nyt hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia.

Titaanipiiskuri Mika Piispanen on kollegansa kanssa luonnollisesti täysin samoilla linjoilla seurayhteistyön suhteen.

– Ketterällä on riveissään todella paljon nuoria sekä ennen kaikkea potentiaalisia, urheilullisia ja hyvin harjoitelleita pelaajia, joita saamme tämän yhteistyösopimuksen ansiosta tarvittaessa kauden aikana vahvistamaan meidän miehistöämme, ”Pise” selventää ja jatkaa samaan hengenvetoon:

– Olen aidosti aivan varma, että tämä symbioosi tarjoaa omille pelaajillemme ison porkkanan ja mahdollisuuden päästä kokeilemaan Mestis-vauhtia niin harjoitusten kuin mahdollisesti myös pelienkin kautta sekä edetä sitä kautta urillaan eteenpäin.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!