KooKoo – HPK-ottelun ennakkolipunmyynti

2.8.2017

KooKoo vs. HPK @ Ilona Areena tiistaina 15.8.2017!
KooKoo vs. HPK @ Ilona Areena tiistaina 15.8.2017!
Ilona Areenan katsomokartta.
Ilona Areenan katsomokartta.

Liigakiekko palaa elokuun 15. päivä pitkästä aikaa takaisin Kotkaan sekä Ilona Areenalle, kun Kouvolan KooKoo isännöi kello 18:30 käynnistyvässä harjoitusottelussa vieraaksi saapuvaa Hämeenlinnan Pallokerhoa!

KooKoon ja HPK:n välisen harjoitusottelun lippujen ennakkomyynti tapahtuu 2.–12.8.2017 välisenä aikana seuraavissa ennakkomyyntipisteissä (ei puhelin -tai sähköpostivarauksia):

Harjoitusottelun liput ovat paikkalippuja ja ennakkomyyntipisteistä piljetin ostamalla voi varata itselleen ”oman istumapaikan” Ilona Areenan lehtereiltä.

Lippu KooKoo – HPK-otteluun maksaa aikuisilta 10 euroa, kun taas 7–15-vuotiaiden lasten lipun hinta on 5 euroa. Alle kouluikäisten lasten sisäänpääsy on puolestaan ilmainen.

Team Sportia Ri-Pe Sportissa myynnissä ovat pääkatsomon rivit A1–A4 sekä B5 – B8.

Kotkan Sportpisteessä ovat puolestaan myynnissä pääkatsomon rivit A5–A8 sekä B1–B4.

Ennakkomyyntipisteissä maksutapa lipulle on vain ja ainoastaan käteismaksu!


Mikäli panttaat lippusi ostamista jäähallin lipunmyyntipisteessä tiistaina 15.8.2017 tapahtuvaan lipunmyyntiin, et voi enää varata ”omaa paikkaasi”.

Skippy-Trans kuljettaa kiekkokansaa

Jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelaavan Kotkan Titaanien yhteistyökumppanina toimiva liikennöintiyritys Skippy-Trans Oy kuljettaa linja-autolla katsojia tiistaina 15.8.2017 Kotkansaaren ja Ilona Areenan välillä ennen ja jälkeen KooKoo – HPK-ottelun.

Linja-autokuljetus kulkee seuraavaa reittiä – Sutelasta Mussalontietä Kotkansaarelle ja sieltä Metsolan kautta Hyväntuulentieltä suoraan Ilona Areenalle. Reitti on käänteisessä järjestyksessä täysin sama takaisin päin pelin päätyttyä.

Linja-autokuljetuksen tarkempi aikataulu selviää viikon 32 aikana.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!