Salovaara jatkaa titaanipaidassa

7.8.2017

Tomi Salovaara nähdään sittenkin myös alkavalla Suomi-sarjakaudella punanuttu päällä Ilona Areenan jäällä.
Tomi Salovaara nähdään sittenkin myös alkavalla Suomi-sarjakaudella punanuttu päällä Ilona Areenan jäällä.

Vahvan edelliskauden Suomi-sarjassa tahkonnut hyökkääjä Tomi Salovaara on allekirjoittanut jatkosopimuksen Kotkan Titaanien kanssa.

Reilun viikon verran jääharjoittelun saloja opiskellut Kotkan Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan seuran omalla kasvatilla Tomi Salovaaralla. Yksivuotisen jatkosopimuksen allekirjoittanut 24-vuotias Salovaara on punanuttujen päävalmentaja Mika Piispasen mukaan erittäin mukava lisä nykyiseen kotkalaismiehistöön.

– Tomi on vahva puolustava ja työteliäs hyökkääjä, joka ei todellakaan vieroksu kovaa kamppailu- saati kontaktipelaamista – tällaisia kavereita ei ole ikinä missään joukkueessa liikaa, toteaa Piispanen tyytyväisenä.

– Sillä on totta kai aina myös iso merkitys, että joukkueessa on seuran omia kasvatteja pelaavassa kokoonpanossa. Se on samalla selkeä signaali ennen kaikkea nuoremmille pelaajillemme, jotka näkevät, että heillä on oikeasti mahdollisuus lunastaa paikkansa edustusmiehistöstä kovan työnteon ja sitoutumisen avulla.

Viime kaudella Titaanien runkohyökkääjien joukkoon kuulunut sekä punanuttujen väkivahvaa nelosvitjaa johtanut Salovaara tilastoi Suomi-sarjan runkosarjassa 28 ottelussa 14 (4+10) tehopistettä, jotka omalta osaltaan siivittivät punanutut ”lämminhenkiseen” puolivälieräsarjaan Ketterää vastaan, jonka imatralaiset veivät lopulta nimiinsä tiukan väännön päätteeksi.

– Salovaara pelasi koko muun joukkueen tavoin nousujohteisesti viime kaudella ja hän oli suuressa roolissa menestyksemme takana, ”Pise” kommentoi.

Vaikkei santapaperimaisesta pelityylistään tunnetuksi tullut hyökkääjä päässyt pudotuspeleissä muun titaanimiehistön tavoin liiemmin tehotilastomerkinnöillä juhlimaan, olisi miehen lähteminen muille maille vierahille ollut Titaaneille varsin ikävä isku.

– Tomilla oli alun perin tarkoituksena vaihtaa paikkakuntaa opiskelujen perässä alkavaksi kaudeksi, mutta tilanteet tunnetusti tuppaavat muuttumaan ja meidän kannaltamme katsottuna kävi onni, että hän päätti sittenkin jäädä vielä vuodeksi Kotkaan, kertoo Piispanen kesän aikana tapahtuneista juonenkäänteistä.

Salovaaran laitettua puumerkkinsä sopimuspapereihin, on Titaaneilla nyt kasassa tasan 21 pelaajan levyinen Suomi-sarjamiehistö. Lienee siis sanomattakin selvää, että lisää sopimuspelaajia on vielä tuloillaan, vai kuinka päävalmentaja Piispanen?

– Kyllä tässä on edelleen keskusteluja vähän sinne sun tänne käynnissä, jotta saisimme rivejämme vahvistettua ja jokusen palasen joukkuepalapeliimme ennen Suomi-sarjan runkosarjan alkua paikoilleen loksautettua, punanuttupiiskuri veistelee.

– Tottahan toki tulee huomioon ottaa myös tämä tuore yhteistyösopimuksemme Ketterän kanssa, joka mahdollistanee sen, että lähiviikkojen aikana Imatralta saattaa muutama pelaaja tänne Kotkaan päin lainalle tulla.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!