Lantta jatkaa punanuttukipparina

13.8.2017

Roope Lantta toimii myös alkavalla kaudella titaanimiehistön kapteenina.
Roope Lantta toimii myös alkavalla kaudella titaanimiehistön kapteenina.

Suomi-sarjakauteen 2017–2018 tiiviisti valmistautuva Kotkan Titaanit on nimennyt joukkueen kapteenistonsa. Punanuttukipparina jatkaa jo männäsesongilla C-kirjainta pelipaitansa rintamuksessa kantanut keskushyökkääjä Roope Lantta.

Syyskuun 23. päivä käynnistyvää Suomi-sarjan runkosarjaa kohti marssiva Titaanit luottaa myös jatkossa jo viime kaudella punanuttupurtta kipparoineen Roope Lantan johtajaominaisuuksiin.

Punanutun tähänastisen uransa aikana yhteensä 60 kertaa päälleen pukenut keskushyökkääjä Lantta, 25, sai ansaitun luottamuslauseen kapteenipäätöksessä niin joukkuekavereiltaan kuin titaanivalmennukseltakin.

– Joukkue halusi Roopen jatkavan kapteenina ja olimme muun valmennusryhmän kanssa tästä täysin samoilla linjoilla, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

Kouvolalaislähtöinen Lantta kuuluu alkavalla kaudella jo ikänsäkin puolesta kotkalaismiehistön konkareihin yhdessä varakapteeniksi valitun ja niin ikään aikanaan KooKoossa kiekko-oppinsa saaneen 24-vuotiaan laitahyökkääjän Elmeri Kotron kanssa.

Lantan ja Kotron ohella Titaanien kapteenistoon tulevat kuulumaan myös seuran omat puolustajakasvatit Markus Salminen, 23, sekä Kalle Kolehmainen, 22, joiden valinta oli Piispasen mukaan varsin helppo prosessi.

– Uskon Roopen ja Elmerin pystyvän kokemuksellaan tuomaan kaivattua johtajuutta niin jäälle kuin pukukoppiinkin, kun taas Markus sekä Kalle toimivat jokapäiväisen tekemisensä pohjalta hyvinä esimerkkeinä muille joukkueen jäsenille ja ovat siksi erittäin päteviä kavereita varakapteenien virkoihin, kommentoi titaaniluotsi Piispanen.

– Meiltä jäi viime kauden päätteeksi isoja ja vahvoja henkisiä johtajia riveistämme pois, joten nyt on uusien aika astua esille!
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!