Tiedote kausi- ja VIP-kausikorttilaisille

22.8.2017


Voit lunastaa kausi- tai VIP-kausikorttisi Ilona Areenan juniorikahvion puoleisesta lipunmyyntipisteestä perjantaina 25. elokuuta pelattavasta Titaanit–Ketterä jääkiekkoilun Suomen Cup-ottelusta lähtien.

Kausi- ja VIP-kausikortit syyskuun 23. päivä täydellä teholla käyntiin polkaistavalle Suomi-sarjakaudelle 2017–2018 ovat juuri parahiksi saapuneet painosta ennen Ilona Areenalla pelattavaa jääkiekkoilun Suomen Cupin 2. kierroksen ottelua.

Kortit ovat siis lunastettavissa henkilöllisyystodistusta vastaan perjantaina (25.8.) pelattavan Titaanit–Ketterä -kamppailun yhteydessä ja myös siitä edespäin jäähallin ala-aulan juniorikahviota vastapäätä olevasta lipunmyyntiluukusta!
 Normaali kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn ja numeroidun istumapaikan A-, B-, C- tai D-katsomossa punanuttujen Suomi-sarjan runkosarjassa kauden 2017–2018 aikana pelattavissa kotiotteluissa.

HOPEA VIP-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn ja numeroidun istumapaikan A- tai B-katsomossa punanuttujen kaikissa kauden 2017–2018 aikana pelattavissa kotiotteluissa, sisältäen runkosarjan ajan erätaukokahvit Ilona Areenan C-katsomon alla sijaitsevassa VIP-tilassa, josta löytyy jatkossa myös ainoastaan VIP-korttilaisten käytössä oleva ja A-oikeuksin varustettu pubi.

KULTA VIP-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn ja numeroidun istumapaikan A- tai B-katsomossa punanuttujen kaikissa kauden 2017–2018 aikana pelattavissa kotiotteluissa, sisältäen myös koko kauden ajan erätaukokahvit Ilona Areenan C-katsomon alla sijaitsevassa VIP-tilassa, josta löytyy jatkossa myös ainoastaan VIP-korttilaisten käytössä oleva ja A-oikeuksin varustettu pubi sekä lämpimän aterian ennen kotiottelun alkua.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!