Titaaneille lisää pelaajasopimuksia

23.8.2017

Vertti Vuoksiala on viimeisin kotkalaisseuran A-nuorista Titaanien edustusmiehistön riveihin noussut oma kasvatti.
Vertti Vuoksiala on viimeisin kotkalaisseuran A-nuorista Titaanien edustusmiehistön riveihin noussut oma kasvatti.

Suomi-sarjan runkosarjarypistykseen tiiviisti valmistautuva Kotkan Titaanit on leventänyt miehistöään kahdella uudella sopimuspelaajalla.

Viime viikolla kolmesti vieraskaukaloissa harjoitus- ja Suomen Cup-otteluiden tiimoilta esiintynyt Kotkan Titaanit on tehnyt yksivuotiset pelaajasopimukset alkukesästä asti joukkueen mukana harjoitelleiden Vertti Vuoksialan ja Teemu Vierteen kanssa.

Titaanien päävalmentaja Mika Piispasen mukaan puolustaja Vuoksialan ja hyökkääjä Vierteen kiinnitykset mukailevat seuran hyväksi havaitsemaa sekä jo edelliskaudelta toimivaksi todistettua titaanimiehistön kasauslinjaa.

– Sekä Vertti että Teemu ovat kumpainenkin nuoria, kehityskelpoisia ja urillaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia, jotka pestasimme riveihimme nimenomaan tulevaisuutta silmällä pitäen, toteaa Piispanen.

– He ovat osoittaneet niin harjoituksissa kuin peleissäkin hyvää motivaatiota, vahvaa sitoutumista sekä tahtoa taistella pelipaikoista joukkueessamme ja luoneet näin entistä kovemman kilpailutilanteen sopimuspelaajiemme keskuuteen.

Vuoksiala, 20, on punanuttujen oma kasvatti, joka pakitteli viime kaudella Titaanien A-nuorten Mestis-miehistön riveissä, pelaten 36 ottelua ja tehden niissä tehot 6+13.

Vierre, 21, on puolestaan Valkealan Kiekossa pelaajakasvatuksensa saanut hyökkääjä, jonka viime vuodet ovat kuluneet Kouvolan KooKoon juniorijoukkueissa. Edelliskaudella Vierre kuului KooKoon A-nuorten SM-liigamiehistön vahvuuteen, kirjaten tilastoihinsa 41 ottelua ja 10 (5+5) tehopistettä.

Titaaneilla on nyt kasassa yhteensä 23 sopimuspelaajan levyinen Suomi-sarjamiehistö, johon on edelleen haussa lisää vahvistuksia, mikäli sellaisia sattuu osumaan ”tutkaan”.

– Olemme edelleen silmät ja korvat jok’ikiseen ilmansuuntaan auki – ei meillä vielä liikaa pelaajia riveissämme ole, joten toivottavasti saisimme houkuteltua lisää vahvistuksia joukkueeseemme, tokaisee titaaniluotsi Piispanen.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!