Tule mukaan titaaniperheeseen!

13.9.2017


Onko jääkiekko lähellä sydäntäsi ja haluaisit päästä mukaan kehittämään Kotkan Titaanien toimintaa? Mikäli vastasit kyllä, tartu välittömästi tuumasta toimeen ja ota rohkeasti yhteyttä!


Etsimme: markkinoinnin ammattilaista / myyntitykkiä / mediavastaavaa / mediatiimiä / joukkueen huoltajaa!
 


MYYNNIN JA MARKKINOINNIN OSAAJA / MEDIAVASTAAVA / MEDIATIIMI

Titaanit etsii nyt markkinointialan osaajaa, joka taitaa sekä tapahtuma- että sisältömarkkinoinnin salat. Sinulla on sana hallussa ja tiedät, mitä urheiluseuran kannattajat etsivät seuran nettisivuilta ja sosiaalisen median kanavista.

Osaat tuottaa kiinnostavaa sisältöä peleistä ja joukkueen toiminnasta sekä seurata Titaaneista käytävää keskustelua verkossa ja reagoida siihen. Mediavastaavan / mediatiimin tehtäviin kuuluu otteluiden kuvaaminen, klippien ja maalikoosteiden luonti sekä FanSeat-lähetyksen tuottaminen selostuksineen.

Aiempi kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä tai media-alasta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä – asenteesi ja kiinnostuksesi seuran kehittämistä kohtaan ovat meille tärkeintä! Voit olla vaikka alan opiskelija ja suorittaa työssä esimerkiksi syventävän työharjoittelusi.

Toivomme sinulta myös organisointikykyä sekä energistä otetta Titaanien markkinoinnin kehittämiseen.

Työ ei ole kokopäiväistä  eikä vaadi sinulta läsnäoloa toimistolla, mutta pyrit kuitenkin osallistumaan mahdollisimman moniin seuran tapahtumiin niin järjestäjänä kuin koordinaattorina paikan päällä.

Työstä ei makseta säännöllistä palkkaa, mutta korvaukset ja palkkiot ovat tilannekohtaisesti neuvoteltavissa.

Mikäli kiinnostuit tarjolla olevista mahdollisuuksista, niin ota rohkeasti yhteyttä Mikko Valtoseen (puh. +358 40 930 3425 / email: valtonen.m@gmail.com).


JOUKKUEEN HUOLTAJA

Tarvitsemme pelimatkoille ja harjoituksiin mukaan tyypin, jolle joukkueen menestyminen on sydämen asia, ja joka saa omalla persoonallaan nostettua yhteishengen huippuunsa.

Huoltajana pääset seuraamaan joukkueen toimintaa ja kehittymistä aitiopaikalta. Tehtäväsi on huolehtia joukkueen hyvinvoinnista ja tarpeista pelimatkoilla ja harjoituksissa.

Olet taustajoukkojen hiljainen puurtaja, joka pitää paketin kasassa, jotta pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen ja valmentajat valmentamiseen.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme sinun olevan luonteeltasi sosiaalinen, kannustava ja energinen. Osaat myös ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen.

Työ painottuu illoille ja viikonlopuille. Tehtävästä ei makseta säännöllistä palkkaa, mutta erilliset korvaukset ovat neuvoteltavissa.

Mikäli kiinnostuit tarjolla olevasta mahdollisuudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä Mikko Valtoseen (puh. +358 40 930 3425 / email: valtonen.m@gmail.com).
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!