Uutiset ja artikkelit

Suomi-sarjan lisenssinsaajat kaudelle 2022–2023 ovat selvillä. Jääkiekkoliiton lisenssikomitea ei evännyt sarjapaikkaa Suomen kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta yhdeltäkään sitä hakemaan oikeutetulta seuralta.
Kotkan Titaanien kasvatti Oskari Salminen on allekirjoittanut kaksivuotisen NHL-sopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa.
Kesäharjoittelunsa kuluneen viikon alussa aloittanut Titaanit on leventänyt tulevan Suomi-sarjakauden joukkueensa miesvahvuutta kolmella jo entuudestaan tutulla hyökkääjällä.
Katseensa jo tiukasti kohti tulevaa Suomi-sarjakautta 2022–2023 kääntänyt Titaanit on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta.
Titaanien syyskuun puolivälin tietämillä alkavan Suomi-sarjakauden 2022–2023 kausikortit ovat nyt myynnissä. Varaa kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa Vaasan Koulunäkki Areenan lehtereiltä!
Juniorijääkiekkoseurat Haminan Kiekkoympyrät -80, Kotkan Titaani-Juniorit ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys (KooKoo) ovat harrastajamääriltään merkittäviä lasten sekä nuorten liikuttajia, jonka myötä ne hakevat yhteispalkkauksella päätoimista junioripäällikköä Hamina – Kotka-alueelle.
Titaanien kulunut kiekkokausi 2021–2022 Suomi-sarjassa tuli perjantai-iltana Porvoossa tiensä päähän, joten on kiitosten aika.
Olipahan pudotuspelisarja ja jos joku vielä kehtaa edes leikillään väittää, ettei Suomi-sarjan otteluissa ole väriä saati tunnetta, voi hänet kävelyttää suorinta tietä lähimpään vesistöön. Aivan kaikkensa kaukaloon jättänyt Titaanit kaatui perjantai-iltana Porvoossa mitellyssä puolivälierien ratkaisukamppailussa otsikon mukaisesti saappaat jalassa, sillä kotijoukkue Hunters oli lopulta yksinkertaisesti parempi maalein 6-1 (1-0, 2-0, 3-1) sekä eteni näin ollen ansaitusti välieriin, kun taas punanutut siirtyivät tappion myötä kesäloman viettoon.
Seiskatien todellinen herra ratkeaa vasta tulevana perjantaina Porvoossa. Asia varmistui keskiviikkoiltana Kotkassa mitellyssä Suomi-sarjan pudotuspelien puolivälieräsarjan neljännessä osaottelussa, jossa kotijoukkueena esiintynyt Titaanit näytti toistamiseen lyhyen ajan sisään vierasyhdistelmä Huntersille, ettei Vaasan Koulunäkki Areenalta haeta matkaan yhtikäs mitään muuta kuin pelkkää kokemusta, lopulta 5-1 (1-0, 3-1, 1-0) –lukemiin päättyneen punanuttunäytöksen seurauksena.
Virheistä on aina otettava opiksi ja jos ei muuten, niin sitten vaikka kantapään kautta. Titaanit voi tätä mantraa hokea maanantaina Porvoossa mitellyn Suomi-sarjan pudotuspelien 3. puolivälieräottelun jälkeen, sillä punanuttujen vahvasta aloituksesta huolimatta Hunters meni jälleen menojaan ja nappasi tililleen lopulta toisen kiinnityksen välieräpaikkaan maalein 5-1 (3-1, 2-0, 0-0).
RSS ATOM