Uutiset ja artikkelit

Jos joku oletti, että keskiviikkoiltaisesta Seiskatien herruustaistosta tulee hurjassa voittoputkessa olevan kotijoukkue Porvoon Huntersin yksipuolinen näytös, joutui hän varmasti pettymään. Sarjakärkeä ennakkoluulottomasti Kokonniemen jäähallissa haastamaan lähtenyt Titaanit nimittäin pisti porvoolaisisäntänsä oikeasti tekemään hommia voittosuoransa jatkumisen eteen, taipuen kuitenkin kovan taistelun jälkeen lopulta harmittavan niukkaan 3-2 (0-2, 3-0, 0-0) –tappioon.
Suomi-sarjan runkosarjan viimeisen viikon askelmerkit ovat titaanileirissä harvinaisen selvät. Tällä haavaa 10. sijalla majailevat kotkalaiset tarvitsevat vielä lisää pisteitä plakkariinsa, jotta taistelu jatkuisi pudotuspeleissä, mutta helpolla kyseinen tavoite ei tule missään nimessä täyttymään, kiitos muun muassa keskiviikkoiltana Porvoossa vastaan asettuvan sarjakärki-Huntersin.
Titaanien alunperin kolmen ottelun suuruiseksi suunniteltu kiekkoviikko supistui lopulta torstaiseen Jyväskylän vierailuun, sillä myös lauantaina Kotkaan tulossa olleessa Laser HT:ssa on todettu koronavirustartuntoja.
Vahvassa kevätvireessä oleva Titaanit kävi torstai-illan kunniaksi toistamiseen lyhyen ajan sisällä Jyväskylässä esittelemässä taitojaan nyt tosin vastustajana olleelle D-Kiekolle. Tiukasti kolmella kentällisellä taistellut punanuttumiehistö ei päästänyt Suomi-sarjan runkosarjataulukon kakkosta todellakaan helpolla, mutta joutui kuitenkin lopulta polvistumaan parempansa edessä maalein 7-4 (2-1, 2-2, 3-1).
Vahvassa myötäisessä kulkeva ja kolme edeltävää Suomi-sarjan runkosarjakamppailuaan nimiinsä vienyt Titaanit janoaa lisää onnistumisia tililleen. Syy siihen on pläkkiselvä, sillä punanuttujen tavoitteena oleva pudotuspelipaikka ei vielä ole kirkossa kuulutettu asia. Sen myötä tulevissa koitoksissa vastaan asettuvat D-Kiekko ja Laser HT saavat pistää parastaan pöytään, mikäli mielivät itseluottamusta uhkuvan kotkalaisrevohkan kaataa.
Koronavirustartunnat ovat taas kerran aiheuttaneet sen, että Suomi-sarjan runkosarjan otteluohjelmaan joudutaan tekemään muutoksia pelipäivien suhteen.
Kyllä huomaa, että kevät tekee tuloaan. Selkein merkki siitä on punanuttujen kokoajan parantunut pelivire, joka tuottaa tällä hetkellä hedelmää enemmän kuin se kuuluisa laki sallii. Titaanit nimittäin jatkoi sunnuntaina Jyväskylässä mitellyssä Suomi-sarjan runkosarjaottelussa siitä, mihin se edeltävänä iltana kotikaukalossaan jäi, tyrmäämällä peliä isännöineen Riemun tyylipuhtaasti kanveesiin 0-6 (0-3, 0-2, 0-1) –”lumierälukemin”!
Vaasan Koulunäkki Areenalla lauantai-iltana mitelty Suomi-sarjan runkosarjaottelu punanuttujen ja porilaisvierailija Karhu HT:n välillä ei lopulta osoittautunut todellakaan miksikään jännitysnäytelmäksi. Titaanit ei nimittäin jättänyt yhtikäs mitään sattuman varaan, vaan nuiji koronaviruksen runteleman ja sen myötä varsin vajaamiehisenä Kotkaan matkanneen nallelauman erittäin tylysti kumoon maalein 13-1 (4-1, 5-0, 4-0)!
Suomi-sarjan runkosarjan loppu lähenee hitaasti, mutta varmasti ja se taas tietää totutusti sitä, että pelien panokset kasvavat äärimmilleen. Sen myötä ei liene väärin sanoa Titaaneilla olevan tulevan viikonlopun aikana edessä kaksi tähän mennessä tärkeintä koitosta, kun punanutut mittelevät voimiaan sarjataulukossa muutaman sijan ja jokusen pisteen edellä olevien Karhu HT:n sekä Riemun kanssa.
Suomi-sarjajoukkueita piinaavien koronavirustartuntojen takia runkosarjan kestoa on päätetty pidentään viikolla, jonka myötä myös pudotuspelien pelaamistapa kokee pienimuotoisen muutoksen.
RSS ATOM