Uutiset ja artikkelit

Punanutut ja Kaunissaaren Kala tuovat savusuolan lisäksi joulumarkkinoille myös Titaanien kylmäsavustetun joululohen, jota voi tilata itselleen ennakkoon 10. joulukuuta mennessä.
Titaanit ja Henri Saukkonen ovat purkaneet kivitalon kokoisen puolustajan kuluvaa Suomi-sarjakautta 2016–2017 käsittäneen pelaajasopimuksen.
Titaanit palasi lauantai-iltaisessa kotiottelussaan nopeaan tahtiin takaisin voittojen viitoittamalle tielle, kun punanutut kampesivat Kotkassa vierailleen KJT:n nurin tiukan väännön jälkeen maalein 4-2 (0-1, 3-1, 1-0). Ansaitun ja todella tärkeän kotivoiton myötä kotkalaiset parantelivat asemiaan sarjataulukossa, nousemalla jo 10. sijalle vain neljän pisteen päähän viimeisellä pudotuspelipaikalla paistattelevasta Liikunnan Riemusta.
Titaanit koki muutama päivä takaperin Ketterän käsittelyssä tylyn palautuksen takaisin jäänpinnalle. Sarjakärjen Imatralla antama oppitunti ei kuitenkaan vienyt punanuttujen uskoa omaan tekemiseensä ja sen myötä lauantaina Ilona Areenalle saapuva KJT saaneekin vastaansa voitontahtoisen sekä sopivalla tavalla ärsytetyn että näytönhaluisen kotijoukkueen.
Titaanit vankistaa erinäisistä poissaoloista kärsivää ja sen myötä hieman kapeaksi käynyttä miehistöään Imatran Ketterästä lainalle saapuvilla Roope Kiljusella ja Jere Parikalla.
Kuluvan kauden kolmas Kaakkois-Suomen herruustaisto noudatteli hyvin pitkälti samoja säveliä, kuin kaksi aiempaakin. Ketterä oli kotikaukalossaan etenkin kamppailun ensimmäisessä suorastaan suvereeni ja takoi taululle selkeät lukemat, eikä punanutuilla ollut tähän hirveämmin nokan koputtamista. Sen myötä loppupeli meni pelkäksi pelailuksi, jonka tiimoilta imatralaisten voitto päästiin merkkaamaan aikakirjoihin lopputuloksella 8-1 (6-0, 2-1, 0-0).
Keskiviikkoiltana on taas kerran vuorossa yksi kuluvan Suomi-sarjakauden hienoimmista tapahtumista, kun toisilleen niin rakkaat kiistakumppanit Titaanit ja Ketterä taittavat keskenään peistä Kaakkois-Suomen herruustaiston merkeissä. Punanutut pääsevät Imatralla miteltävään kamppailuun varsin hyvistä lähtökohdista, sillä sarjakärjessä porskuttavat ”Vuoksen soturit” saavat vastaansa kolmen perättäisen voiton putkessa liitävän kotkalaisjoukkueen.
Oletko sinä seuraava suomalainen tuomari huipulla? Liiga? KHL? NHL? Olympialaiset?
Jääkiekkoilun Suomi-sarjassa kuluvalla kaudella 2016–2017 pelaava Kotkan Titaanit hakee lisää järjestyksenvalvojia kotiotteluihinsa.
Titaaneilla kulkee tällä hetkellä tuloksellisesti oikein mainiosti. Tästä osoituksena punanutut nappasivat lauantai-illan kotiottelussaan jo kolmannen perättäisen voittonsa Suomi-sarjan runkosarjassa, kaatamalla Ilona Areenalla vierailleen jyväskyläläisen D-Kiekon lopulta maalein 5-3 (3-0, 1-2, 1-1).
RSS ATOM