Uutiset ja artikkelit

Komeasti päättyneellä kaudella 8. sijalle Suomi-sarjan runkosarjassa sijoittunut ja pudotuspeleissä Imatran Ketterälle kaikkensa antaneena kaatunut Kotkan Titaanit on solminut yhteensä 13 pelaajasopimusta.
Kotkan Titaanit on käyttänyt jo viime kaudella joukkueen valmennusryhmään kuuluneiden Jori Sainion ja Markku Innasen sopimuksissa olleet optiovuodet.
Kotkan Titaanien A-nuorissa löytyy huhti-toukokuun vaihteessa alkavalle kiekkokaudelle pelipaikkoja 1996–1999-syntyneille pelaajille.
Ilmoittautuminen Titaani-Juniorit ry:n 2008-, 2009-, 2010-syntyneiden jääkiekkojoukkueisiin on lyöty ”tulille”.
Huhtikuussa rytisee maaotteluiden merkeissä Itä-Suomen alueella, kun Suomi ja Tanska ottavat yhteen kaksiosaisissa Euro Hockey Challenge –otteluissa Mikkelissä sekä Lappeenrannassa.
Titaanien päävalmentajana toimiva Mika Piispanen halusi avata sanaisen arkkunsa ja jakaa tunnustusta usealle eri taholle kuluvan kauden pelien päättymisen seurauksena.
Titaanien hieno ”tulokaskausi” jääkiekkoilun Suomi-sarjassa tuli tiensä päähän sunnuntai-iltana Imatralla mitellyn puolivälieräsarjan 3. osaottelun päätyttyä isäntien juhliin. Kotijoukkue Ketterä marssi jälleen tiukkaa vastarintaa tehneen punanuttumiehistön yli lopulta maalein 2-0 (2-0, 0-0, 0-0) ja nappasi sille oikeutetusti kuuluneen piljetin välieriin yhteisvoitoin 3-0.
Pudotuspelit ovat tunnetusti pienten marginaalien taistoja, jotka saattavat ratkea yhteen ainoaan tilanteeseen. Kotkassa lauantai-iltana mitelty Titaanien ja Ketterän välisen puolivälieräsarjan 2. osaottelu oli juurikin tällainen koitos, sillä vieraat ratkaisivat kamppailun nimiinsä Jesse Juntheikin avauserän 0-1 (0-1, 0-0, 0-0) –osumalla ja puolustivat sen jälkeen säntillisesti omaa maaliaan koko loppupelin ajan punanuttujen vimmatusta tasoitusyrityksestä huolimatta.
Keskiviikkona Imatralla käyntiin pyöräytetty Suomi-sarjan puolivälieräsaaga Titaanien ja Ketterän välillä tarjoili kiekkokansalle välittömästi tiukan sekä viihdyttävän lähtölaukauksen. Jos punanuttujen konkarihyökkääjä Aapo Lampista on vain uskominen ja miksei olisi, tullaan Ilona Areenan ”lauantaisaunassa” näkemään viimeiseen hengenvetoon asti voitosta taisteleva kotkalaisjoukkue.
Suomi-sarjan puolivälieräsarjan 2. osaottelun lippuja voi perjantaina (24.2.) lunastaa itselleen Ilona Areenan lipunmyyntipisteeltä.
RSS ATOM