Uutiset ja artikkelit

Tilanne on tällä hetkellä juuri se, minkä Titaanit nykyisellä tekemisellään ansaitsee. Turha sitä tilannetta on kuitenkaan vielä alkaa sen enempää surkutella, sillä puolivälieräsarja on edelleen kesken. Iso vuori punanutuilla on kuitenkin jatkossa kiivettävänä, sillä Muik Hockey oli myös torstaisessa Suomi-sarjan pudotuspelitaistossa selkeästi kotkalaisia parempi, napaten itselleen toisen kiinnityksen välieräpaikkaan maalein 8-1 (3-0, 3-1, 2-0).
Suomi-sarjan pudotuspelit ovat vähän kuin pitkän matkan juoksukilpailu. Se joka alussa hosuu, se lopussa väsyy. Titaanit ei keskiviikkoisessa puolivälieräsarjansa avauksessa Uudenkaarlepyyn Komarov Arenalla liiemmin alussa hosunut, vaan jäi totaalisesti telineisiin. Kotijoukkue Muik Hockey sen sijaan pisti heti ison vaihteen silmään ja rallatteli lopulta tylyyn 7-1 (5-0, 1-0, 1-1) –voittoon.
Pudotuspelit. Juuri se hetki, minkä takia töitä koko pitkä kausi tehdään. Juuri se hetki, missä jyvät erottuvat viimein akanoista. Juuri se hetki, jossa rivimiehistä tehdään sankareita. Juuri se hetki, jonka jälkeen vain voittajat muistetaan. Nyt mennään, eikä todellakaan enää vain meinata!
Keskiviikkoiltana Uudessakaarlepyyssä käyntiin polkaistavassa Suomi-sarjan pudotuspelien puolivälierävaiheessa toisensa kohtaavat Titaanit ja Muik Hockey on ihan perusteltua perata läpi myös tilastoja tutkailemalla.
Suomi-sarjan runko- ja ylemmässä jatkosarjassa komeasti 6. sijalle yltänyt Titaanit aloittaa kuluvan kevään pudotuspelitaipaleensa kohtaamalla oletettavasti tiukassa puolivälieräsarjassa 3. sijoittuneen uusikaarlepyyläisen Muik Hockeyn.
Kuluvalla viikolla käynnistyvät Suomi-sarjan pudotuspelit tuovat tullessaan muutoksia Titaanien kotiotteluiden lippu- ja kausikorttikäytäntöihin.
Vastikään Suomi-sarjan vuoden valmentajaksi valittu Max Walther siirtyy uusien haasteiden pariin kuluvan kauden 2023–2024 päätteeksi.
Suomi-sarjassa ei ole kuluvalla kaudella enää yhtään vastustajaa, jota Titaanit ei olisi kepittänyt. Kyseinen fakta varmistui lauantai-iltana Kotkassa mitellyssä ylemmän jatkosarjan päätöskamppailussa, jossa punanuttujen vieraaksi Vaasan Koulunäkki Areenalle 505 katsojan kera saapunut LeKi polvistui lopulta parempansa edessä erittäin viihdyttävien vaiheiden jälkeen maalein 6-2 (2-1, 2-1, 2-0).
Viimeistä viedään, nimittäin Suomi-sarjan ylemmän jatkosarjan osalta. Sarjassa 6. sijalla majaileva Titaanit haluaa saada alle mahdollisimman hyvän ”kenraaliharjoituksen” ennen ensi viikolla alkavia pudotuspelejä sekä mahdollisesti myös vielä parannella asemiaan sarjataulukossa. Se tosin vaatii käytännössä lauantai-iltana Vaasan Koulunäkki Areenalla miteltävässä Ladies Night –teemapelissä vastaan asettuvan LeKin kaatamista, joten luvassa lienee jälleen kerran varsin värikäs ja samalla tiukka sekä jopa hieman tulikivenkatkuinenkin vääntö ottelun voitosta.
Titaanit järjestää Vaasan Koulunäkki Areenalla lauantaina 24.2.2024 pelattavan Suomi-sarjan ylemmän jatkosarjan päätöskierroksen LeKi-kotiottelun yhteydessä Ladies Night –teemaillan.
RSS ATOM