Uutiset ja artikkelit

Vaikka koronaviruspandemia koettelee edelleen maailmaa ja asettaa haasteita aivan kaikkeen mahdolliseen, on jääkiekko- ja eritoten Suomi-sarjakausi alkamassa siitä huolimatta ajallaan. Tuloillaan on monella tapaa varmasti monia juonenkäänteitä sisällään pitävä ja varsin kiehtova lätkäsesonki, jossa uusiutuneella sekä erittäin mielenkiintoisella titaanimiehistöllä on oma painava sanansa sanottavana.
Harjoitusottelut on kuluvan syksyn osalta tahkottu, joten on aika kääntää katseet kohti tosipelejä, sillä Suomi-sarjan runkosarja pyörähtää tällä viikolla käyntiin.
Perjantaina taistelunsa Suomi-sarjan runkosarjassa kotikaukalossaan aloittava Kotkan Titaanit on valinnut kapteenistonsa kaudelle 2020–2021.
Kotkan Titaanit tarjoaa viikonloppuna käyntiin polkaistavan Suomi-sarjakauden 2020–2021 aikana pelattavien kotiotteluidensa yhteydessä tukun erinäisiä oheispalveluita KSOY Areenalle saapuville katsojille.
Kotkan Titaanien taistelu Suomi-sarjassa alkaa ensi viikonloppuna (18.–19.9.), joten kysymys kuuluu: Onko taskussasi jo kausikortti punanuttujen kotiotteluihin kaudelle 2020–2021? Jos ei ole, niin hanki se viimeistään nyt!
Voit lunastaa kausi- tai VIP-kausikorttisi KSOY Areenan lipunmyynnistä perjantaina 18. syyskuuta pelattavasta Suomi-sarjan runkosarjan avauskotiottelusta Titaanit–Hunters lähtien.
Titaanien kenraaliharjoitusottelusta Hollolassa tuli perjantai-iltana lähes aivan täydellinen pannukakku. Kotijoukkue HC Giants kun ei kyennyt tarjoamaan punanutuille juuri minkäänlaista vastusta saati edes pientä ”sparria” edessä siintävää Suomi-sarjan runkosarja-avausta silmällä pitäen, lopulta irvokkaisiin 1-12 (0-2, 1-6, 0-4) –lukemiin päättyneessä kamppailussa.
Positiivissa merkeissä harjoituspelirupeamansa tähän mennessä läpi kahlannut Kotkan Titaanit paketoi treenitaistonsa kuluvan viikon perjantaina Hollollassa. HAT-areenalla punanuttuja isännöivä HC Giants halunnee oletettavasti maksella kotkalaisille takaisin edellisen keskinäisen kohtaamisen myötä syntyneet kalavelat, mutta Titaaneilla lienee hieman erilaiset aatokset kenraaliharjoituskamppailun lopputuleman suhteen.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on tehnyt täsmennyksiä koronaviruspandemian mahdollisesti aiheuttamien karanteenien ja tartuntojen myötä tulevien ottelusiirtojen käsittelyyn.
Kotkan Titaanit järjestää järjestysmieskoulutuksen syyskuun lopulla kotihallinaan toimivalla KSOY Areenalla.
RSS ATOM