Uutiset ja artikkelit

Suomen Jääkiekkoliitto on julkaissut Suomi-sarjan ylemmän ja alemman loppusarjan otteluohjelmat kevään 2018 osalta.
Eilisestä tappiosta sisuuntunut Titaanit näytti Jyväskylän sunnuntai-illassa todellisen luoteensa ja suoranaisesti marssi isäntänä toimineen D-Kiekon yli. Punanuttujen vahva työmäärä palkittiin LähiTapiola Areenalla myös maalien muodossa, sillä kaikki kolme sarjapistettä lähtivät kotkalaisten matkaan selkeän 2-6 (0-1, 1-2, 1-3) –lopputuloksen siivittämänä.
Titaanien kuluvan kauden neljäs vieraissa vietetty tuplapeliviikonloppu ei saanut tuloksellisesti sellaista lähtöä, kuin mitä kotkalaiset olivat suunnitelleet. Punanuttuja Seinäjoen jäähallissa isännöinyt S-Kiekko laittoi nimittäin kovan kovaa vasten ja oli vieraitaan himpun verran tehokkaampi maalintekopaikoissa sekä vei tiukan Suomi-sarjan runkosarjakamppailun lopulta nimiinsä lukemin 5-3 (1-0 2-2, 2-1).
Suomi-sarjan runkosarjan alkusarja kiekkoillaan Titaanien taholta päätökseen vieraskaukaloissa, punanuttujen matkustaessa edessä olevan viikonlopun aikana pistejahtiin niin Seinäjoelle kuin Jyväskyläänkin. Mitään helppoja nakkeja S-Kiekko ja D-Kiekko eivät kotkalaisille ole, mutta omalla pelaamisella kumpikin vastus on kaadettavissa, kuten kuluvalla kaudella on jo käynyt ilmi.
Kevätkautensa Suomi-sarjassa komealla kotivoitolla avannut Kotkan Titaanit vankistaa miehistöään puolustaja Arttu Räisäsellä ja hyökkääjä Jim Pesiöllä.
Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tämä toteamus sopi kuin nenä päähän sunnuntai-iltana takaisin Suomi-sarjakiekon pariin kotoisalla KSOY Areenallaan palanneille punanutuille. Kotkassa pitkästä aikaa vieraillut Hokki sai tuta Titaanien voitonnälän ja näyttämisenhalun, jotka siivittivätkin isännät jo avauserässä hurjaan lentoon sekä lopulta aina komeaan 7-2 (4-0, 2-1, 1-1) –kotivoittoon!
Kevättä kohti! (5.1.2018)
Suomi-sarja pyörähtää kuluvan viikonlopun aikana kevätkauden osalta käyntiin oikein kunnon läjällä otteluita. Titaanien kohdalla se merkitsee sitä, että kotkalaiset pääsevät joulutauon aikana uusitun valmennuksen oppien siivittämänä iskemään sunnuntaina KSOY Areenalle vajaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen vieraisille saapuvan Kajaanin Hokin kimppuun.
Oletko sinä seuraava suomalainen tuomari huipulla? Liiga? KHL? NHL? Olympialaiset?
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden.
Syksyllä pelaajauransa kesken kauden päättänyt puolustaja Kalle Kolehmainen tekee paluun kaukaloon.
RSS ATOM