Uutiset ja artikkelit

Pelaamistaan kuin se kuuluisa sika juoksuaan viime kierroksilla parantanut Titaanit ei aivan vielä pääse lepäämään laakereillaan. Punanutuilla on nimittäin edessään vielä kaksi kivikovaa kamppailua ennen ansaittua joulutaukoa, sillä kotkalaisten vallalla olevan vireen testaavat tulevan viikonlopun aikana vastaan asettuvat Järvenpään Haukat sekä uusikaarlepyyläinen Muik Hockey.
Tänään tulee kuluneeksi 104 vuotta siitä päivästä, kun eduskunta hyväksyi Suomen itsenäisyysjulistuksen.
Titaanien kuluvan Suomi-sarjakauden kolmas yön yli reissu sai Nokian sunnuntaissa tappiollisen päätöksen. Ottelun avauserässä punanuttuja selkeästi paremmin pelin päällä ollut Pyry porhalsi nimittäin kolmen maalin johtoon, eikä asemastaan enää luopunut, vaan lähetti kotkalaisvieraansa kypärät kallellaan kotimatkalle lopulta lukemin 5-2 (3-0, 0-0, 2-2).
Kun juna kulkee, niin se todellakin kulkee! Titaanit poimi tililleen jo kolmannen perättäisen voiton, kun lauantaiehtoon myöhäiskahinaa isännöinyt S-Kiekko kaatui tiiviisti puolustaneiden ja perinteistä vieraskiekkoa pelanneiden punanuttujen edessä maalein 1-4 (0-2, 0-1, 1-1).
Marraskuun kahteen henkisesti tuikitärkeään kotivoittoon päättänyt Titaanit hyppää edessä olevana viikonloppuna jälleen pyörien päälle ja suunnistaa pistejahtiin Seinäjoelle sekä Nokialle. Vaikka punanuttuja perättäisinä iltoina isännöivät S-Kiekko ja Pyry löytyvätkin lähestulkoon sarjataulukon ääripäistä, on kotkalaisille siitä huolimatta luvassa varmasti kaksi erittäin hikistä iltapuhdetta.
Titaanit on putkessa... nimittäin kuluvan Suomi-sarjakauden ensimmäisessä voittoputkessa! Punanutut jatkoivat siitä mihin edellisiltana Vaasan Koulunäkki Areenallaan jäivät ja kepittivät välillä varsin lämpöiseksikin äityneessä kamppailussa Kotkassa sunnuntain ratoksi vierailleen HCIK:n pienimmällä mahdollisella eli yhden maalin erolla lukemin 4-3 (2-1, 2-2, 0-0).
Kun saavutat jotain ja se ei tule helpolla, vaan kutakuinkin vaikeimman kautta, niin maistuuhan se aina aikamoiselle nasulille. Edellisessä kotiottelussaan jo lähelle päässyt Titaanit oli nyt yksinkertaisesti päättänyt pistää kirvelevän tappioputkensa halki, poikki sekä pinoon ja sen punanutut lopulta myös tekivät peräti 13 täysosumaa sisältäneessä Suomi-sarjataistossa, kampittamalla makean nousun päätteeksi Vaasan Koulunäkki Areenalla vierailleen JHT:n jatkoajalla maalein 7-6 (3-1, 2-2, 1-3, 1-0)!
Kinkkinen kotitupla (26.11.2021)
Vaasan Koulunäkki Areenalla on tulevana viikonloppuna luvassa Suomi-sarjatason jääkiekkoa varmasti koko rahan edestä, sillä paluuta takaisin voitto- ja pistekantaan janova Titaanit saa purtavakseen varsin kinkkisen kotituplan. Punanutut nimittäin kohtaavat perättäisinä päivinä Kotkaan vieraaksi saapuvat hurjavireisen JHT:n sekä niin ikään viheliäisenä vastuksena tunnetun HCIK:n.
Maalin tekemisen sietämätön vaikeus, osa ääretön... se vaivaa tällä hetkellä Titaaneita kovalla kädellä ja sen myötä voittoja tai edes pisteitä ei hurjasti taistelleiden sekä tilanteita luoneiden punanuttujen laariin putoile. Vaasan Koulunäkki Areenalla lauantai-iltana vieraillut D-Kiekko teki kotijoukkueen sekä -yleisön harmiksi yhden täysosuman heti taiston alussa ja se riitti lopulta jyväskyläläisten suissa varmasti makealta maistuvaan vierasryöstöön maalein 0-1 (0-1, 0-0, 0-0).
Vaasan Koulunäkki Areenalla mitellään lauantai-iltana näin ennakkoon varsin mielenkiintoinen Suomi-sarjakoitos, vaikka siinä kohtaavatkin joukkueet lähestulkoon sarjataulukon ääripäistä. Taistoa isännöivä Titaanit ei viime aikoina ole juurikaan päässyt maistelemaan voiton makeaa karamellia, kun taas vieraaksi saapuva jyväskyläläinen D-Kiekko on ahminut samaan aikaan kaksin käsin kyseisiä namiskuukkeleita sisuksiinsa.
RSS ATOM