Uutiset ja artikkelit

Kaksiviikkoisen evakkoreissun jälkeen takaisin kotikaukaloonsa palaava Titaanit ei voi olla tyytyväinen Suomi-sarjan alkusarjan avauspuolikkaan esityksiinsä. Jotta kotkalaisten tavoitteena oleva paikka kuuden parhaan joukossa olisi mahdollista vielä saavuttaa, on pisteitä tasaiseen tahtiin tuovan ryhtiliikkeen alettava välittömästi edessä olevan viikonlopun Riemu- ja D-Kiekko-koitoksista.
Perjantaina vapauttavan vierasvoiton Kaarinassa napannut Titaanit lähti jatkamaan länsirannikon kiertuettaan Poriin, iskemällä yhteen paikallisen Karhu HT:n kanssa. Tiukka ja tasainen taistelu kääntyi lopulta harmillisella tavalla isäntien eduksi 4-3 (1-1, 1-1, 2-1) –lukemin, mutta taistelun ja yrityksen puutteesta kapealla miehistöllä operoineita kotkalaisia ei aivan kamppailun alkua lukuunottamatta voinut missään nimessä syyttää.
Tulihan se sieltä, kun vain jaksaa yrittää! Titaanit onnistui Kaarinan marraskuisessa perjantai-illassa raapimaan tililleen kuluvan Suomi-sarjakauden ensimmäisen vierasvoiton, kotkalaisten iskettyä komean peliesityksen ja eritoten toisen erän mankeloinnin seurauksena sarjakolmosena majailevan HCIK:n kumoon lopulta maalein 1-6 (1-0, 0-5, 0-1).
Punanuttujen pääpiiskuri Mika Piispasen jo viime viikonlopusta alkanut ”pakkoloma” Suomi-sarjatohinoista venyy vielä hitusen lisää.
Silloin kun homma ei toimi ja meno sakkaa oikein kunnolla, on hyvä muistaa se, että suunta on kutakuinkin aina käännettävissä positiiviseen päin perinteisen työnteon sekä sen mukanaan tuomien pienten onnistumisten avulla. Juuri tähän viisauteen tulee myös länsirannikon kiertueelle viikonloppuna suunnistavan punanuttumiehistön luottaa ja nojata, jotta kotkalaiset saisivat pitkästä aikaa iskettyä himoitsemiaan lisämerkintöjä voittosarakkeeseensakin.
Synkässä tappioputkessa taivaltavan Titaanien tunnelin päässä ei tällä hetkellä juuri valoa ole näkyvissä. Lisää pimeyttä punanuttujen ”kaamosmasennukseen” tarjoili sunnuntaina Forssan jäähallissa kotkalaisia isännöinyt sekä mielin määrin pyöritellyt FPS, joka takoi haluttomia vieraitaan pataan oikein huolella ja nappasi sen avulla tililleen paljon puhuvan 8-2 (3-0, 2-0, 3-2) –murskavoiton.
Ei ollut kotoisasta KSOY Areenastakaan apua tappioputken kourissa kärvisteleville punanutuille. Lauantaina Kotkaan matkaillut sarjakolmonen HCIK näytti Titaaneille mikä merkitys Suomi-sarjaotteluissa on maalineduspelaamisella kummassakin päässä kaukaloa, katkaisten kotkalaisten kotivoittojen sarjan ja vieden sen seurauksena kaikki jaossa olleet kolme sarjapistettä mukanaan Kaarinaan täysin ansaitusti maalein 4-5 (1-0, 2-4, 1-1).
Viime sunnuntaisen Hokki-ottelun jälkimainingeissa kamppailun tuomaritoimintaa medialle värikkäin sanankääntein kommentoinut Kotkan Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen on asetettu väliaikaiseen toimintakieltoon.
Kurssinsa kääntöä takaisin voittojen tielle hakeva Kotkan Titaanit vahvistaa rivejään neljällä Imatran Ketterästä lainalle saapuvalla pelaajalla.
Tuloksellista sekä samalla myös pelillistä matalaliitoa viimeisimmissä otteluissaan viettänyt Titaanit pääsee tulevana viikonloppuna yrittämään kurssinsa kääntämistä kahta fyysisesti vahvaa ja erittäin suoraviivaista lätkää pelaavaa joukkuetta vastaan. Punanutut nimittäin lähtevät ”painimaan” Suomi-sarjapisteistä KSOY Areenalle lauantaina saapuvan HC Indians Kaarinan sekä Forssan jäähallissa kotkalaisia kuluvan kiekkoviikon päätteeksi isännöivän FPS:n kanssa.
RSS ATOM