Uutiset ja artikkelit

Viime sunnuntaina Jyväskylässä kehnolla menestyksellä Suomi-sarjan keväisen rypistyksensä aloittanut Titaanit on tulevana viikonloppuna totisen paikan edessä. Punanutuilla on nimittäin ohjelmassa kaksi kivikovaa kamppailua, joissa kummassakin asenne nousee arvoon arvaamattomaan, sillä vastaan perättäisinä päivinä asettuvat Porvoon Hunters ja HC Indians Kaarina tuskin tulevat kotkalaisille mitään ilmaisia armopaloja tarjoilemaan.
Titaanien paluu joulutauon rauhasta takaisin tositoimiin ei sujunut Jyväskylän sunnuntaissa onnellisten tähtien alla. Punanuttujen otteissa ei Suomi-sarjan runkosarjan jumbokamppailussa ollut riittävää asennetta mukana, jonka myötä ottelua isännöinyt Liikunnan Riemu pääsi juottamaan kotkalaisvierailleen lopulta todella karvasta kalkkia 3-2 (2-1, 0-0, 1-1) –lukemien siivittämänä.
Suomi-sarjan joulutauko on vihdoinkin paketissa ja se tietää sitä, että Titaanit pääsee tasan kolmen viikon pelaamattomuuden jälkeen taas tositoimiin. Eikä luvassa ole aivan mikä tahansa kahina, sillä Jyväskylässä mitellään sunnuntaina ehta ”kuuden pisteen kamppailu”, jossa punanuttuja isännöi jumbosijaa hallinnoiva Liikunnan Riemu.
Titaanit on vahvistanut suomisarjamiehistönsä hyökkäyskalustoa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen allekirjoittaneella omalla kasvatillaan Jesse Espolla.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden.
Kulunut kiekkovuosi 2022 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Jos eilen muistuteltiin Titaaneita siitä, että jääkiekko-ottelut kestävät vähintään 60 minuuttia, oli sunnuntaina Vaasan Koulunäkki Areenalla mitellyssä Suomi-sarjan runkosarjataistossa oppi menneen aikasta hyvin perille. Punanutut nimittäin onnistui nousemaan kamppailun vaikeahkon alkupuoliskon jälkeen tasolleen ja hyydyttämään lähes totaalisesti Kotkassa vierailleen Virkiä Hockeyn sekä nappamaan lopulta tililleen erittäin makean 4-2 (0-1, 1-1, 3-0) –kotivoiton peliä seuraamassa olleen reilun 600-päisen yleisön suureksi riemuksi.
Jääkiekko-ottelut kestävät tunnetusti vähintään 60 minuuttia. Tästä syystä yleensä ei riitä, että pelaat vain 38 minuuttia hyvin, mikäli tahdot voittaa. Lempäälässä lauantaina vieraillut Titaanit sai tästä oivan muistutuksen, sillä toisen erän lopulla koneensa toden teolla käyntiin saanut kotijoukkue LeKi Edustus Jääkiekko vyöryi lopulta väkisin punanuttujen yli 5-1 (0-1, 1-0, 4-0) –lukemiin päättyneessä Suomi-sarjan runkosarjakamppailussa.
Punanuttujen kuluva syyskausi jääkiekkoilun Suomi-sarjassa on kahta peliä vaille paketissa. Titaanit kohtaa edessä olevana viikonloppuna kumpaisenkin viime keväänä Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle nousseen joukkueen, sillä kotkalaiset iskevät perättäisinä päivinä yhteen niin vieraissa vastaan asettuvan LeKin kuin Vaasan Koulunäkki Areenalla miteltävään ilmaisotteluun vastustajaksi saapuvan Virkiä Hockeynkin kanssa.
Titaanit on solminut kevääseen 2023 saakka kestävän pelaajasopimuksen alkauden ajan porilaisessa Karhu HT:ssa hyökänneen Jiri Keskisen kanssa.
RSS ATOM