Uutiset ja artikkelit

Kotkan Titaanien edustusjoukkue, Haminan Kiekkoympyröiden edustusjoukkue, Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ja Kotkan Erotuomarikerho järjestävät Vaasan Koulunäkki Areenalla yhteisen erotuomarien koulutuksen tiistaina 14. päivä marraskuuta.
Savonlinnassa lauantaina mitelty kuluvan kauden toinen Itä-Suomen ”paikallispeli” oli juuri niin tasainen, kuin vain etukäteen odottaa saattoi. Suomi-sarjan runkosarjakamppailuun SaPKon vieraaksi matkannut Titaanit onnistui hienon kolmannen erän nousunsa ansiosta anastamaan isänniltään yhden arvokkaan sarjapisteen, mutta ne kaksi muuta jäivät lopulta voittolaukauskilpailun päätteeksi harmittavasti pässipaitojen haltuun maalein 2-1 vl (1-0, 0-0, 0-1, 0-0).
Suomi-sarjan runkosarjaottelua keskiviikkona isännöinyt Titaanit löi ensimmäisessä erässä sen verran syvälle luun järvenpääläisvieraidensa kurkkuun, ettei Haukat siitä oikeastaan enää koko jäljelle jääneen loppupelin aikana kunnolla toipunut. Se merkitsi lopulta sitä, että punanutut onnistuivat palaamaan takaisin voittoisalle polulle ja makselemaan kalavelkansa haukkaparvelle kunnolla takaisin 6-3 (5-0, 0-2, 1-1) –lukemiin päättyneessä kahinassa.
Aikamoisen peliruuhkan ja samalla myös orastavan tappioputken kourissa taiteileva Titaanit pyrkii oikaisemaan kurssinsa takaisin voittoisalle tielle sopivanlaisella levon sekä raa’an työnteon kombinaatiolla. Helpolla kotkalaispurren kokka ei kuitenkaan käänny takaisin voittoisten laineiden suuntaan, sillä siitä pitävät huolen kuluvalla kiekkoviikolla punanuttujen ”lounaslistalta” löytyvät suomisarjavihulaiset Järvenpään Haukat ja Savonlinnan Pallokerho.
Pirkonsuon jäähallissa kehnohkosti etenkin ensimmäisten 40 minuutin aikana esiintynyt Titaanit suoranaisesti antoi kotijoukkueena toimineelle JHT:lle paikan maksella syyskuun lopulta kertyneet kalavelkansa korkojen kera takaisin. Näin ollen punanuttujen kolmas perättäinen tappio Suomi-sarjan runkosarjassa päästiin kirjailemaan sunnuntaisen taiston päätteeksi tilastoihin 6-2 (3-0, 3-1, 0-1) –lukemien siivittämänä.
Pannahinen sentään, että voi yksittäinen tappio korventaa mieltä. Varsinkin kun vierasvoitto oli ihan otettavissa mukaan Raahen ”lauantaisaunasta”. Kaikki kunnia siitä huolimatta kotijoukkue Raahe-Kiekolle, joka eittämättä ansaitsi 3-2 (1-0, 2-0, 0-2) –voittonsa ja siitä tililleen löpsähtäneet kolme todella arvokasta suomisarjapistettä tiukan sekä uhrautuvan puolustamisensa seurauksena.
Suomi-sarja on siitä varsin metka sarjataso, että sitä harjaavat joukkueet pääsevät kuluttamaan niin istumalihaksiaan kuin myös pääkoppiaan linja-auton kyydissä ympäri suloisen Suomenmaan matkailtaessa. Vajaat kaksi viikkoa takaperin Etelä-Pohjanmaalla pikaisesti käväissyt Titaanit tekee nyt puolestaan hieman pidempikestoisen viikonloppuvierailun Pohjois-Pohjanmaalle, tahkoten siinä sivussa perättäisinä iltoina kaksi kivikovaa kamppailua, joissa vastaan asettuvat aina yhtä visaiset vihulaisyhdistelmät Raahe-Kiekko ja JHT Kalajoki.
Tulevan viikonlopun vierasturneeseensa Suomi-sarjan runkosarjassa valmistautuva Titaanit on vahvistanut rivejään Viikingeistä lainalle saapuvalla kanadalaishyökkääjällä Michael Pereiralla.
Vaasan Koulunäkki Areella lauantai-iltana mitelty Suomi-sarjan runkosarjakamppailu oli selkeästi laadukkain kiekkomatsi, joka Kotkassa on kuluvan syksyn aikana pelattu. Kaukalossa toisistaan mittaa ottaneet Titaanit ja Muik Hockey väänsivät nimittäin kumpainenkin alusta aina lopulta jatkoajalla syntyneeseen 2-3 (0-1, 1-1, 1-0, 0-1) –ratkaisumaaliin saakka niin suurella sydämellä sekä tarmolla, että heikkopäisempää katsojaa saattoi jo jossain kohtaa hirvittää ”pudotuspelityyppisen” lätkämatsin seuraaminen.
Lauantaiseen Suomi-sarjan kärkikamppailuun Muik Hockeyn isäntänä valmistautuvan Titaanien pakkikalustossa on viime päivien aikana tapahtunut liikehdintää niin tulo- kuin menosuuntaankin.
RSS ATOM