Uutiset ja artikkelit

Kun kulkee, niin kulkee... Titaanien ryöstöretki syksyiseen Porvooseen sujui täysin kotkalaismiehistön etukäteissuunnitelmien mukaan. Kotijoukkueena Kokonniemen jäähallissa mitellyssä Suomi-sarjan runkosarjaottelussa esiintynyt Hunters nimittäin polvistui punanuttujen edessä lopulta hurjan taistelun jälkeen maalein 2-4 (2-1, 0-2, 0-1).
Lupauksia herättävästi kuluvan suomisarjakauden runkosarjarypistyksensä aloittanut Titaanit pääsee tulevan viikonlopun aikana mittauttamaan pelillisen tasonsa oikein toden teolla. Punanutut nimittäin pelaavat perättäisinä iltoina kahden etukäteen mestariksi veikkaillun vihulaisen, Huntersin ja Pyryn, vieraina, joten nyt jos koskaan kotkalaisten olisi kyettävä iskemään paras mahdollinen peliesityksensä tiskiin sekä voitto- että pistetiliään kasvattaakseen.
Kyllähän se niin vain on, että voittaminen tuppaa olemaan keskimäärin kivempaa, kuin häviäminen. Titaanit jatkoi lauantai-iltana vahvoja peliesityksiään kotoisalla Vaasan Koulunäkki Areenallaan ja kampesi lopulta syksyiseen Kymenlaaksoon vierailulle tulleen JHT:n tylysti kanveesiin kolmannen erän onnistumisiensa siivittämänä maalein 3-1 (1-0, 0-1, 2-0).
Viime viikonloppuna myrskyvaroituksen Vaasan Koulunäkki Areenalla vierailleen tarjoillut Titaanit lähtee tulevana lauantaina jatkamaan siitä, mihin se SaPKon isäntänä jäi sekä samalla entisestään parantamaan omaa peliesitystään. Se lieneekin erittäin tarpeellista, sillä Kotkaan vieraaksi saapuva kalajokispumppu JHT on jälleen yksi suurimmista Suomi-sarjan mestarisuosikeista ja sen myötä vaikeimmin voitettavista vastustajista.
Suomi-sarjan runkosarjarupeamansa viime viikonloppuna kotivoitolla ja vierastappiolla avannut Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan paluun punanuttuun tekevällä omalla kasvatillaan Miika Herralalla.
Jos eilen Titaanit piti vastapuolen vailla tehtyä maalia, saivat punanutut nyt maistaa samaa lääkettä Lempäälän lauantaisaunassa. Nollalla tehdyllä täysosumalla pelejä harvemmin voittaa, eikä sitä ihmettä nähty tälläkään kertaa, sillä Kiekkobussi Areenalla miteltyä Suomi-sarjan runkosarjataistoa isännöinyt LeKi piti lopulta tylysti kaikki pisteet itsellään lukemin 5-0 (2-0, 2-0, 1-0).
Sehän meni juuri niin, kuten pitikin – Titaanit onnistui nimittäin avaamaan Suomi-sarjan runkosarjakahinansa perjantai-iltana voitokkaissa merkeissä, kun pitkästä aikaa Kotkassa vieraillut SaPKo sai todeta tasaisen taiston päätteeksi punanutut paremmikseen maalein 2-0 (0-0, 2-0, 0-0).
Perjantaina käynnistyvä suomisarjakausi 2023–2024 pelataan sittenkin vain 12 joukkueen voimin. Syynä tähän on se, että HC Indians Kaarina ilmoitti juuri sarja-avauksen alla luopuvansa paikastaan Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.
Valmennuksen ja osittain myös pelaajistonsakin osalta uusiutunut Titaanit lähtee perjantaina käyntiin pyörähtävässä Suomi-sarjan runkosarjassa tavoittelemaan paikkaa ylemmästä jatkosarjasta. Resepti kyseisen päämäärän saavuttamiseen on punanuttuleirissä pläkkiselvä – töitä, töitä ja vielä kerran töitä.
Kuluvan viikon perjantaina Suomi-sarjan runkosarjakamppailunsa kotikaukalossaan Vaasan Koulunäkki Areenalla käyntiin polkaiseva Titaanit on nimennyt kapteenistonsa. C-kirjain ommellaan tuttuun tyyliin Petteri Paajasen pelipaidan rintamukseen.
RSS ATOM