Uutiset ja artikkelit

Ilona Areenalla on lauantaina tarjolla jälleen todellista ”Rautaliiga”-karkkia, kun Etelä-lohkon kärkijoukkue Titaanit kestitsee Kotkaan vierailulle saapuvaa jumboryhmittymä PEPO:a. Punanutuilla on edellisviikonlopulta alla hieman kehnohko pelisuoritus, joten se lienee sanomattakin selvää, että kotkalaisjoukkue on enemmän kuin valmis hyökkäämään askiin kotivoitto mielessään.
Kuluva kiekkovuosi 2016 pyörähti Titaanien osalta käyntiin hieman nihkeällä peliesityksellä. Kotkassa vieraillut Viikingit jaksoi yrittää loppuun asti ja se toimi, kun kahden maalin johtoasemassa pelailleet isännät hyytyivät aivan totaalisesti taiston kolmannessa erässä. Onneksi kuitenkin punanuttujen Mikko Lehtinen päätti ottaa joukkueensa jatkoajalla reppuselkään, ampuen soolonsa jälkeen 4-3 (1-0, 2-1, 0-2, 1-0) –voittolukemat Ilona Areenan valotaululle.
Kevättä kohti (8.1.2016)
”Rautaliigan” vajaan kuukauden mittainen joulutauko on vihdoinkin loppumassa ja sen myötä sarjakärjessä vakuuttavasti porskuttava Titaanit pääsee jälleen irti. Tauon aikana hyvin levänneet ja harjoitelleet punanutut iskevät lauantaina yhteen Ilona Areenalle saapuvien Viikinkien kanssa, eikä kyseisestä koitoksesta tule varmasti taaskaan yllätyksiä puuttumaan.
II-divisioonan Etelä-lohkon keväiseen rypistykseen sarjataulukon piikkipaikalta lähtevä Titaanit vahvistuu paluun takaisin punanuttuun tekevällä Tomi Salovaaralla.
Aiemmin ammattinyrkkeilyiltojen järjestämisestä tutuksi tullut For Kotka Sport Ry tekee 6.2.2016 uuden aluevaltauksen maailmalla huippusuosion saavuttaneen vapaaottelun muodossa.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden.
Titaanien C2-nuoret ja D1-juniorit järjestävät perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin kahdessa eri myyntipisteessä.
Kulunut kiekkovuosi 2015 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Punanutut lanseeraavat yhdessä Kaunissaaren Kalan kanssa joulumarkkinoille Titaanien savusuolan. Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä, joten varmista saatavuus ja tilaa ennakkoon!
II-divisioonan Etelä-lohkon sarjakärjen ja häntäpään ero kävi harvinaisen selväksi sunnuntai-iltapäivänä Pajulahden jäähallissa mitellyssä kamppailussa. Titaanit ei antanut kotijoukkue NASKI:n yllättää itseään, vaikka ottelun ensimmäinen puolikas taivallettiinkin sopuisasti tasatahdissa. Lopulta punanutut kuitenkin päättivät, että ”yhteisleikki” riittää ja takoivat sen jälkeen valotaululle selkeät vierasvoittolukemat 3-8 (1-1, 0-2, 2-5).
RSS ATOM