Uutiset ja artikkelit

Ei tuonut tuulinen lauantai-ilta helpotusta Titaanien tilanteeseen. Viikon ainoassa ottelussaan kotiyleisönsä edessä esiintyneet punanutut sortuivat jälleen kerran virheisiin niin kiekollisessa kuin kiekottomassa pelaamisessaan, eikä Ilona Areenalla vieraillut FPS jättänyt saumaansa tietenkään käyttämättä. Sysimusta toinen erä toimi taiston ratkaisuna, jonka ansiosta kaikki kolme sarjapistettä lähtivät lopulta vieraiden mukana Forssaan maalein 3-5 (0-0, 1-4, 2-1).
Poikkeus normiin (21.10.2016)
Käynnissä oleva kiekkoviikko saa Titaanien osalta hieman poikkeuksellisen huipennuksensa lauantaina, kun kotkalaismiehistö mittelee voimiaan Ilona Areenalle vieraaksi saapuvan Forssan Palloseuran kanssa. Kyseinen koitos on nimittäin punanuttujen viikonlopun ainoa ottelu, joten Titaanit pääsee lataamaan ”kaikki herkkunsa tiskiin” kotiyleisönsä valvovien silmien alla.
Titaanien viikonloppuna Pohjois-Suomeen suuntaama tuplapelireissu sujui myös sen jälkimmäisen koitoksen osalta mollivoittoisissa merkeissä. Pirkonsuon jäähallissa kamppailua isännöinyt JHT oli punanuttuja muutaman luistimenpotkun verran edellä ja vei pelin nimiinsä selkein 5-1 (2-0, 3-1, 0-0) –lukemin, siitäkin huolimatta, että se kulutti ottelun jälkimmäisellä puoliskolla runsaasti jäähypenkkiä.
Tappion hetkellä voi aina jossitella pelin aikana hukattuja mahdollisuuksia, vaikkei se enää mitään autakaan. Juuri tällainen fiilis jäi Titaaneille päällimmäisenä mieleen Limingan jäähallissa mitellystä Suomi-sarjakoitoksesta. Tasainen vääntö ratkesi lopulta vasta sen päätöserässä, jossa kotijoukkue U.A.I.K onnistui hyödyntämään punanuttujen ”tarjoilun” ja iskemään kotipyhättönsä valotaululle kotkalaisten kannalta masentavat 4-2 (1-1, 0-0, 3-1) –päätöslukemat.
Kun kyseessä on valtakunnallisesti pelattava sarja, kuuluu sen otteluohjelmaan silloin tällöin pitkiä ja raskaita pelimatkoja, joita ei hyvällä tahdollakaan voi kuvata miksikään rilluttelureissuiksi. Titaanien kohdalla Suomi-sarjan runkosarjan pisin turnee on edessä kuluvana viikonloppuna ja se pitää sisällään kolme päivää, kaksi peliä sekä reilut 1200 matkustuskilometriä linja-autossa.
Suomen Jääkiekkoliiton seuratoimihenkilöiden ”Vuoden tekijä” –ansiomerkit jaetaan Helsingissä lauantaina 5.11.2016 pidettävässä alueiden yhteisessä palkitsemistilaisuudessa.
Tuottihan se pyyteetön työnteko ja kova taistelu vihdoin hedelmää myös vieraskaukalossa. Titaanien sunnuntainen Joensuuhun suuntautunut pelireissu sujui varsin mukavissa merkeissä, sillä punanutut pistivät vahvan joukkuepelaamisen siivittämänä isäntämiehistö Kiekkokoplan polvilleen ja poimivat sen myötä matkaansa kaikki tarjolla olleet kolme sarjapistettä maalein 3-4 (0-1, 0-1, 3-2).
Titaanit sai jälleen karvasta oppia Suomi-sarjan raadollisuudesta. Punanuttujen viimeisimpänä opettaja kunnostautui Kotkassa lauantai-iltana vieraillut JHT, joka avauspuolikkaan lievän alakynnessä olon jälkeen näytti, kuinka suuri merkitys kärsivällisyydellä ja kovalla rutiinitasolla oikein on. Vajavaisella pelaajistolla viimeiseen asti taistellut kotijoukkue joutui täten pettymään, vieraiden viedessä kaikki kolme pistettä mennessään 2-5 (2-2, 0-1, 0-2) –lopputuloksen siivittämänä.
Kun kuudennes kuluvan kauden Suomi-sarjan runkosarjasta on tahkottu, löytyy pudotuspeleihin mielivä Titaanit sarjataulukon sijalta 13. Uuden sarjatason vaatimuksia jo pelaamissaan peleissä välillä hieman kantapään kauttakin opetellut nuori punanutturyhmä saanee jatkossa kiristää marssitahtiaan, mikäli se mielii keväällä taistella muustakin kuin sarjapaikkansa säilyttämisen puolesta.
Viime lauantaisessa Riemu-kotiottelussa ulosajetuksi joutuneet titaanihyökkääjät Tomi Salovaara ja Ville Myyryläinen saivat Suomi-sarjan kurinpidolta tuomionsa kolttosistaan.
RSS ATOM