Uutiset ja artikkelit

Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan Kalajoen JHT:n riveistä punanuttuun siirtyvällä Oskari Tauriaisella.
Suomen Jääkiekkoliitto on julkistanut Suomi-sarjalisenssin saajat kaudelle 2021–2022. Lisenssikomitean seulan läpäisivät kaikki sitä hakemaan oikeutetut 14 seuraa.
Titaanit luottaa myös jatkossa tuttuun mieheen maalinsa suulla, sillä punanutut ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Niilo Pussisen kanssa.
In memoriam (11.5.2021)
Titaaniperhe sai tiistaina suru-uutisen, kun tieto seuran toiminnassa 1980–1990 lukujen taitteessa tiiviisti mukana olleen Tuomo Jormakan kuolemasta tavoitti punanuttuyhteisön.
Titaanien pelaajarypäs on kasvanut jälleen kahdella lisänimellä, jonka myötä punanutuilla on kasassa jo 10 sopimusta alkavalle Suomi-sarjakaudelle 2021–2022.
Koronaviruspandemian vuoksi viime vuonna pelaamatta jäänyt jääkiekkoilun Suomen Cup tehnee alkavalle kaudelle 2021–2022 jälleen paluun kiekkokalenteriin.
Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan punanutussa jatkavalla Jesse Niinisaarella sekä Kouvolan KooKoon U20 SM-miehistöstä saapuvilla Vili Kolsilla ja Veeti Kaplaksella.
Suomi-sarjamiehistönsä kasauksessa jo varsin hyvään alkuvauhtiin päässyt Titaanit on solminut sopimukset kahden puolustajan kanssa.
Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry ovat tehneet yhteistyötä yhteisjoukkuein tähän asti muutamassa ikäluokassa. Nyt junioriseurojen johtokunnat ovat tehneet päätöksen yhteistyön jatkumisesta myös tulevaisuudessa.
Titaanit on sorvannut ensimmäiset pelaajasopimuksensa edessä siintävää Suomi-sarjakautta 2021–2022 silmällä pitäen.
RSS ATOM