Uutiset ja artikkelit

Titaaneissa lainalla olleen Ketterän sopimuspuolustaja Roope Kiljusen pelit on kuluvan vuoden osalta pelattu.
Jääkiekko on ennen kaikkea asennepeli. Silloin kun annat vastustajalle siimaa kyseisellä osa-alueella, ei yleensä hyvä heilu. Titaanien kohdalla näin tapahtui sunnuntai-iltana Joensuussa, jossa kotijoukkue Kiekkokopla oli selkeästi voitonhaluisempi ja piti sen avulla lopulta kaikki arvokkaat sarjapisteet itsellään 5-4 (3-2, 1-1, 1-1) –lopputuloksen turvin.
Titaanien voittokulku Ilona Areenalla ei osoita laantumisen merkkejä. Viimeisimmäksi punanuttujen uhriksi valikoitui lauantai-iltana Kotkassa vieraillut S-Kiekko, joka pisti kyllä pirusti kampoihin, mutta joutui lopulta pureskelemaan tappion kitkerää kalkkia Juho Luukkosen luritettua taiston paketoineen 4-3 (1-0, 2-1, 0-2, 1-0) –jatkoaikaosuman.
Panokset kovenee! (9.12.2016)
Mitä lähemmäs joulutaukoa ja vuodenvaihdetta mennään, sitä kovemmiksi nousevat yksittäisten runkosarjapelienkin panokset. Titaanit mittelee edessä olevana viikonloppuna jälleen kaksi todella tärkeää koitosta, joissa se kohtaa niin ikään viimeisestä pudotuspelipaikasta tiukasti kisaavan S-Kiekon sekä varmasti revanssinhaluisen Kiekkokoplan.
Titaaneissa lainalla ollut Ketterän sopimushyökkääjä Jere Parikka siirtyy takaisin imatralaisjoukkueen pelaajavahvuuteen.
Tänään tulee kuluneeksi tasan 99 vuotta siitä päivästä, kun eduskunta hyväksyi Suomen itsenäisyysjulistuksen.
Edellisiltana ehkäpä kauden parhaan pelinsä pelannut Titaanit ei saanut yhden nukutun yön ja Forssaan suuntautuneen linja-automatkan jälkeen parastaan itsestään irti. Punanuttujen pelaaminen oli FPS:n vieraana hieman liian varovaista ja tämä sopi isännille, jotka pitivät lopulta kaikki kolme sarjapistettä itsellään 4-2 (2-0, 2-0, 0-2) –lukemin.
Titaanien ja Huntersin perjantai-iltana Ilona Areenalla mittelemä kuluvan kauden kolmas ”paikalliskamppailu” täytti kaikki loistavan Suomi-sarjaottelun tunnusmerkit. Kaukalossa todellakin mentiin, eikä vain meinattu ja hyvin taiston tiimellyksessä mukana elänyt yleisö sai sen myötä nauttia viihdyttävästä lätkämatsista, jonka punanutut veivät lopulta nimiinsä maalein 8-4 (4-1, 1-3, 3-0).
Pudotuspelipaikkaa vinhasti jahtaava ja viimeisissä peleissään tuloksekkaita otteita esittänyt Titaanit saa joulukuun alkajaisiksi pureskeltavakseen todella ”tiukan tuplan”, kun punanutut iskevät peräkkäisinä päivinä yhteen kahden sarjataulukossa ylempänä olevan joukkueen kanssa. Vastaan asettuvat Hunters ja FPS eivät tunnetusti mitään helppoja suupaloja ole, joten nyt jos koskaan pistetään kotkalaismiehistön taidot sekä tahtotaso todelliseen puntariin.
Testaa onneasi Titaanien loppuvuoden 2016 kotiotteluiden aikana järjestämissä jouluarpajaisissa ja voita itsellesi hienoja palkintoja!
RSS ATOM