Uutiset ja artikkelit

Kesäharjoittelunsa kuluneen viikon alussa aloittanut Titaanit on leventänyt tulevan Suomi-sarjakauden joukkueensa miesvahvuutta kolmella jo entuudestaan tutulla hyökkääjällä.
Katseensa jo tiukasti kohti tulevaa Suomi-sarjakautta 2022–2023 kääntänyt Titaanit on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta.
Titaanien syyskuun puolivälin tietämillä alkavan Suomi-sarjakauden 2022–2023 kausikortit ovat nyt myynnissä. Varaa kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa Vaasan Koulunäkki Areenan lehtereiltä!
Juniorijääkiekkoseurat Haminan Kiekkoympyrät -80, Kotkan Titaani-Juniorit ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys (KooKoo) ovat harrastajamääriltään merkittäviä lasten sekä nuorten liikuttajia, jonka myötä ne hakevat yhteispalkkauksella päätoimista junioripäällikköä Hamina – Kotka-alueelle.
Titaanien kulunut kiekkokausi 2021–2022 Suomi-sarjassa tuli perjantai-iltana Porvoossa tiensä päähän, joten on kiitosten aika.
Olipahan pudotuspelisarja ja jos joku vielä kehtaa edes leikillään väittää, ettei Suomi-sarjan otteluissa ole väriä saati tunnetta, voi hänet kävelyttää suorinta tietä lähimpään vesistöön. Aivan kaikkensa kaukaloon jättänyt Titaanit kaatui perjantai-iltana Porvoossa mitellyssä puolivälierien ratkaisukamppailussa otsikon mukaisesti saappaat jalassa, sillä kotijoukkue Hunters oli lopulta yksinkertaisesti parempi maalein 6-1 (1-0, 2-0, 3-1) sekä eteni näin ollen ansaitusti välieriin, kun taas punanutut siirtyivät tappion myötä kesäloman viettoon.
Seiskatien todellinen herra ratkeaa vasta tulevana perjantaina Porvoossa. Asia varmistui keskiviikkoiltana Kotkassa mitellyssä Suomi-sarjan pudotuspelien puolivälieräsarjan neljännessä osaottelussa, jossa kotijoukkueena esiintynyt Titaanit näytti toistamiseen lyhyen ajan sisään vierasyhdistelmä Huntersille, ettei Vaasan Koulunäkki Areenalta haeta matkaan yhtikäs mitään muuta kuin pelkkää kokemusta, lopulta 5-1 (1-0, 3-1, 1-0) –lukemiin päättyneen punanuttunäytöksen seurauksena.
Virheistä on aina otettava opiksi ja jos ei muuten, niin sitten vaikka kantapään kautta. Titaanit voi tätä mantraa hokea maanantaina Porvoossa mitellyn Suomi-sarjan pudotuspelien 3. puolivälieräottelun jälkeen, sillä punanuttujen vahvasta aloituksesta huolimatta Hunters meni jälleen menojaan ja nappasi tililleen lopulta toisen kiinnityksen välieräpaikkaan maalein 5-1 (3-1, 2-0, 0-0).
Titaani-Juniorit ry perustaa U9-juniorijoukkueen toukokuussa käyntiin pyörähtävälle kiekkokaudelle 2022–2023 – ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
Jos perjantaina jyräsi materia selkeään kotivoittoon Porvoossa, oli tänään hengen vuoro näyttää Kotkassa, ettei siltä niin vain lopu ilma keuhkoista saati usko järky tiukassakaan paikassa. Titaanit nimittäin nollasi Vaasan Koulunäkki Areenalla vierailleen Huntersin aivan täydellisesti ja pisti joukkueiden väliseen pudotuspelisarjaan entisestään lisää liekkiä nasulimaisen taistelutahdon mukanaan tuomalla 1-0 (0-0, 0-0, 1-0) –kotivoitollaan.
RSS ATOM