Uutiset ja artikkelit

Punanuttujen syysmasennus sai sunnuntaina jatkoa, reilun 10 vuoden tauon jälkeen Kotkassa vierailleen Raahe-Kiekon toimesta. Titaanit teki jälleen töitä kiitettävästi ja hallitsi kamppailua, mutta kun maalinteko ei ota luonnistuakseen sitten millään, oli ”likaisen tusinan” täydentänyt 1-3 (1-1, 0-1, 0-1) –kotitappio jokseenkin oikeutettu.
Titaanien tuska ei tunnu sitten millään helpottavan. Viimeisin isku vasten punanuttujen kasvoja lävähti lauantaina Forssassa, jossa kotijoukkueen virkaa toimittanut FPS näytti mikä on ero sarjan kärki- ja häntäpään välillä. Kotkalaiset joutuivat lopulta taipumaan parempansa edessä maalein 5-2 (2-1, 1-0, 2-1), eikä kauden avausvoitto ollut oikeastaan missään vaiheessa edes lähellä toteutumista.
Pienin, mutta vakain askelin kohti parempaa huomista matkalla oleva Kotkan Titaanit lähtee edessä olevan viikonlopun aikana metsästämään kauden avausvoittojaan entistä kovemman vimman sekä terävämpien aseiden voimalla. Haaste ei edelleenkään ole helppo ja vielä kimurantimmaksi siitä tekee se, että punanutut saavat vastaansa kaksi Suomi-sarjataulukon kärjessä keikkuvaa joukkuetta – Forssan Palloseuran ja Raahe-Kiekon.
Titaanien Suomi-sarjamiehistö kokee muutoksia niin sisään tulevan kuin pois lähtevänkin pelaajan muodossa.
Viime sunnuntain Hokki-kotiottelun toisessa erässä loukkaantunut titaanihyökkääjä Santeri Kunttu joutuu seuraamaan tulevat kuukaudet pelejä katsomosta käsin.
KSOY Areenalla pelataan kuluvan kuun viimeisenä päivänä (31.10.) Kymenlaakson Sähkön kunniaksi KSOY 100 –juhlaottelu, jossa Kotkan Titaanit mittelee voimiaan Porvoon Huntersin kanssa!
Kaarinan kompuroinnin jälkeen moni varmasti odotti saman marssitahdin jatkuvan myös sunnuntaina KSOY Areenalla. Onneksi Suomi-sarjan runkosarjaottelua isännöinyt Titaanit oli eri mieltä ja pisti Kotkassa vierailleen Hokin todelliseen testiin, mutta niin vain punanuttuja muutaman napsun verran tehokkaammin viimeistellyt kajaanilaismiehistö sai lopulta kotiinviemisikseen kaikki kolme sarjapistettä 4-5 (0-2, 1-1, 3-2) –lopputuloksen siivittämänä.
Kotkan Titaanit kirjasi lauantai-iltana tililleen jo yhdeksännen perättäisen häviösarakemerkinnän yhtä moneen otteluun Suomi-sarjan runkosarjassa. Punanuttuja D-Gate Areenallaan kestinnyt HC Indians Kaarina oli nimittäin sen verran tyly isäntä, että se lähetti taiston aikana lähes täydellisesti skalpeeraatut kotkalaiset kotimatkalle lopulta 7-1 (2-0, 4-1, 1-0) –tappio niskassaan.
Kuluvan Suomi-sarjakauden avausvoittoaan harmpaat irvessä metsästävä Kotkan Titaanit on uuden valmennusjohtonsa alaisuudessa pyrkinyt hiomaan peruspelaamistaan käynnissä olevan viikon aikana entistä parempaan kuosiin. Viikonloppuna vastaan asettuvat HCIK sekä Hokki tulevatkin suurella todennäköisyydellä tosissaan testaamaan, miten hyvin punanuttupalapelin palaset on saatu aseteltua paikoilleen ja kuinka kokonaisuus kestää vastapuolen antamaa painetta.
Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL ry) keskiviikkona 17.10.2018 ilmoittama työtaistelu sulkee Kotkan liikuntatiloja tulevana maanantaina ja tiistaina (22.–23.10.).
RSS ATOM