Uutiset ja artikkelit

II-divisioonassa pelaava lappeenrantalaisjoukkue PEPO lainaa riveihinsä Titaanien sopimusvahti Henri Penttilän.
Titaanien Suomi-sarjamiehistö koki pahan menetyksen kun kävi ilmi, että hyökkääjä Jere Lifländerin pelit on kuluvan vuoden osalta pelattu.
Viikonloppuna mitellyt Ketterä- ja KJT-koitokset poikivat pelikiellot Titaanien Erkka Huttuselle sekä Ville Myyryläiselle.
Titaanit pelasi eilen kotihallissaan puolet pelistä hyvää lätkää. Lauantai-iltana Tuusulassa punanutut esittivät sitä vastoin kutakuinkin täydet 60 minuuttia juuri sellaisia otteita, joilla Suomi-sarjassa pystyy pelejä voittamaan. Sen sai huomata myös isännän virkaa toimittanut KJT, jonka kotkalaiset iskivät erityisesti taiston toisessa erässä niin pahasti tainnoksiin, etteivät tuusulalaiset siitä enää 2-6 (0-1, 1-4, 1-1) –lukemin päättyneen kamppailun jälkimmäisen puoliskon aikana toipuneet.
Kuluvan Suomi-sarjakauden toinen Kaakkois-Suomen herruustaisto oli edeltäjäänsä pelillisesti selkeästi tasaisempi, mutta sillä ei Ilona Areenan perjantai-iltassa ollut loppuviimeksi juuri mitään merkitystä. Titaanit pysyi kotonaan Ketterän kelkassa reilut 30 minuuttia, jonka jälkeen vieraat menivät menojaan ja laskettelivat lopulta selvään 2-8 (0-1, 0-4, 2-3) –vierasvoittoon.
Aina vain enemmän ja enemmän sinuiksi Suomi-sarjan vaatimustason kanssa pääsevä Titaanit lähtee edessä olevana viikonloppuna hakemaan lisää itseluottamusta nostattavia päänahkoja pukuhuoneensa seinälle. Perjantaisessa kotiottelussa vastus on ehkäpä se kovin mahdollinen Ketterän vieraillessa Ilona Areenalla, kun taas lauantaina on punanuttujen vuoro hypätä linja-autoon ja matkustaa KJT:n vieraaksi Tuusulaan.
Se on pienestä kii (29.10.2016)
Eipä onnistunut Titaanit voittamaan vieläkään kotihallissaan. Punanuttujen pelaaminen oli eiliseen verrattuna aivan liian ailahtelevaista, jonka myötä Kotkassa vieraillut Koovee onnistui hienoisen tuurinkin avittamana kääntämään toisen erän alkupuolikon kahden maalin tappioasemansa taiston päätöserässä varmasti erittäin makeaan 4-5 (1-2, 3-2, 0-1) –vierasvoittoon.
Sarjajumbona perjantai-illan runkosarjakamppailuun Porvooseen matkannut Titaanit osoitti, että marginaalit ovat Suomi-sarjassakin häviävän pienet. Kokonniemen jäähallissa miteltyä taistoa seuraamassa ollut reilut 450-päinen yleisö sai nähdä tiukan ja jännittävän ottelun, joka ratkesi vasta päätöserässä selkeästi yritteliäämpien punanuttujen hyväksi maalein 1-3 (1-0, 0-1, 0-2).
Suomi-sarjan runkosarjataulukon hännänhuippuna tällä hetkellä majaileva Titaanit saa viikonlopun koitoksiinsa lainapelaajia sekä Imatran Ketterästä että Heinolan Peliittojen A-nuorista.
Kun kuluvasta Suomi-sarjakaudesta 2016–2017 on vajaa kolmannes pelattu, löytyy sarjatulokas Titaanit tällä hetkellä koko taulukon viimeiseltä sijalta. Paluu Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle ei siis ole kovin kivuttomasti lähtenyt punanuttujen osalta liikkeelle, mutta kärsivällisellä työnteolla ja omaan tekemiseen visusti uskomalla on nousu kohti parempia sijoituksia enemmän kuin mahdollista.
RSS ATOM