Uutiset ja artikkelit

Suomi-sarjan runkosarjarupeamansa viikonloppuna kahdella kovalla koitoksella käynnistävä Titaanit vahvistaa rivejään Heinolan Peliitoista saapuvilla lainapelaajilla.
Titaanit lainaa maalivahtinsa Joel Luhtasen II-divisioonassa pelaavaan lappeenrantalaisjoukkue PEPO:on.
Viime keväänä ”Rautaliigan” Etelä-lohkon mestaruutta juhlinut ja sen myötä lopulta Suomi-sarjapaikan itselleen lunastanut Titaanit lähtee ennakkoluulottomasti hakemaan menestystä myös ylemmältä sarjaportaalta. Punanutuilla on kasassa aiempaa nuorempi, mutta samalla niin ikään entistä urheilullisempi miehistö, joka osoitti jo harjoituspeleissä olevansa valmis pistämään tosissaan kampoihin jokaiselle eteen asettuvalle vastustajalle.
Titaanit tarjoaa viikonloppuna käyntiin polkaistavan Suomi-sarjakauden aikana pelattavien kotiotteluidensa yhteydessä tukun erinäisiä oheispalveluita Ilona Areenalle saapuville katsojille.
Titaanien taival Suomi-sarjassa alkaa ensi viikonloppuna, joten onko taskussasi jo kausikortti punanuttujen kotiotteluihin kaudelle 2016–2017? Jos ei ole, niin hanki se nyt!
Titaanien ja Ketterän kauden toinen, Imatran perjantai-illassa mitelty, keskinäinen kohtaaminen oli lähestulkoon täysin kotijoukkueen heiniä. Punanutut kyllä pistivät viimeisessä harjoitusottelussaan likoon sen minkä pystyivät, mutta tällä kerralla imatralaiset olivat vain yksinkertaisesti liian eteviä ja veivät sitä myöten taiston nimiinsä maalein 6-1 (1-0, 3-1, 2-0).
Titaaneilla on ohjelmassaan vielä yksi vaivainen harjoitusottelu ennen reilun viikon päästä edessä olevaa Suomi-sarjan avauskamppailua. ”Kenraaliharjoituksen” pelipaikka ei voisi paljon osuvampi saati vaikeampi olla, sillä punanutut matkustavat perjantaina Imatralle, jossa paikallisella Spa Areenalla miteltävää koitosta isännöi kotkalaisten edessä elokuun puolivälissä polvistunut Ketterä.
Titaanit ja Peliitat päättivät reilut seitsemän vuotta kestäneen ”hiljaiselonsa” Ilona Areenalla keskiviikkona mitellyssä harjoituskoitoksessa , josta tulikin kaikkinensa varsin viihdyttävä vääntö. Punanutut eivät kuvia liiemmin kumarrelleet, mutta joutuivat kovasta yrityksestä huolimatta tunnustamaan eritoten ylivoimalla juhlineet heinolalaiset lopulta paremmakseen maalein 3-5 (0-1, 1-3, 2-1).
Ilona Areenalla mitellään keskiviikkoiltana kauan odotettu harjoitustaisto, kun viimeksi reilut seitsemän vuotta takaperin Kotkassa esiintynyt Heinolan Peliitat saapuu testaamaan Titaanien nykyisen vireen. Titaanileirissä Mestis-vierasta odotetaan kylään luonnollisesti vesi kielellä, sillä punanutuille tarjoutuu nyt jos koskaan todella oiva mahdollisuus oman pelillisen tasonsa mittaamiseen.
Suomi-sarjan runkosarjan avauskierroksilla hyökkäyspään vajeesta kärsivä Titaanit saa apuja Heinolan Peliittojen sopimuspelaaja Jesse Peltosen muodossa.
RSS ATOM