Uutiset ja artikkelit

Titaanihyökkääjä Tomi Salovaara on saanut Suomen Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen kurinpidolta neljän ottelun mittaisen pannan HC Vantaa-ottelun taklauksestaan.
Titaanit polkaisi perjantai-iltana ”Rautaliigan” Etelä-lohkon finaalisarjan käyntiin voittoisissa tunnelmissa. Vaikka punanuttujen pelaaminen ei Keravalla ollutkaan parasta mahdollista, joutui kotijoukkue KJT Miehet siitä huolimatta polvistumaan parempansa edessä lopulta 2-5 (0-3, 1-0, 1-2) –lukemiin päättyneessä tiukassa ja tunnepitoisessa kamppailussa.
Titaanit on nuorekas ja vauhdikas joukkue, mutta löytyy punanuttujen riveistä myös kokemusta sekä pudotuspeleissä tarvittavaa särmää. Yksi kotkalaismiehistön kokeneemman kaartin edustajista on pitkän linjan titaanitaistelija Joni Jokila, jonka luotto omiensa iskukykyyn on finaalisarjan kynnyksellä vahvalla pohjalla.
Titaanit järjestää arpajaiset lauantaina 12.3.2016 Ilona Areenalla pelattavan II-divisioonan Etelä-lohkon ratkaisufinaalin yhteydessä.
II-divisioonan Etelä-lohkon pudotuspelit saavat tulevana viikonloppuna arvoisensa huipennuksen, kun Titaanit ja KJT Miehet alkavat keskenään vääntää jaossa olevasta mestaruuspystistä sekä Suomi-sarjan karsintoihin oikeuttavasta paikasta. Punanuttujen päävalmentaja Marko Oksasen mielestä titaanipelaajien onkin nyt syytä keskittyä entistä tarkemmin omaan tekemiseensä sekä pyrkiä nauttimaan tilanteesta ja jättää ulkopuolelta tulevat paineet saati vastustajan nimilistalla spekulointi täysin muille tahoille.
”Rautaliigan” Etelä-lohkon finaaliviikko on jo täydessä vauhdissa, joten on tapojen mukaan aika käydä hieman tilastojen pohjalta läpi mestaruuspokaalista perjantaina sekä lauantaina kilvoittelevia joukkueita eli Titaaneita ja KJT Miehiä.
Lähde kannustamaan Titaanit vierasvoittoon KJT Miehistä – otetaan yhdessä Kerava haltuun!
II-divisioonan Etelä-lohkon mestaruudesta mittelevät Titaanit ja KJT Miehet ovat saaneet sovittua finaaliotteluiden pelipäivät sekä niiden alkamisajat.
Titaanit pelaa tänä keväänä II-divisioonan Etelä-lohkon finaaleissa! Asia varmistui, kun punanutut nollasivat toistamiseen välierävastustajansa HC Vantaan sekä dramaattisia että jännittäviä vaiheita sisältäneessä taistossa maalein 4-0 (1-0, 1-0, 2-0). Ratkaisevaa koitosta oli Ilona Areenalla seuraamassa kuluvan kauden ennätysyleisö – 610 katsojaa.
Tiukoissa ja tärkeissä kevään peleissä kärsivällisyys sekä pienet marginaalit nousevat hyvin usein ratkaisevaan asemaan. Niin kävi myös lauantai-iltana Trio Areenalla mitellyssä ”Rautaliigan” Etelä-lohkon välierien avausosassa, jonka vieraissa pelannut Titaanit kairasi kotijoukkue HC Vantaan suureksi harmiksi lopulta nimiinsä pienimmällä mahdollisella erolla maalein 0-1 (0-0, 0-0, 0-1).
RSS ATOM