Uutiset ja artikkelit

Titaanien ja Huntersin perjantai-iltana Ilona Areenalla mittelemä kuluvan kauden kolmas ”paikalliskamppailu” täytti kaikki loistavan Suomi-sarjaottelun tunnusmerkit. Kaukalossa todellakin mentiin, eikä vain meinattu ja hyvin taiston tiimellyksessä mukana elänyt yleisö sai sen myötä nauttia viihdyttävästä lätkämatsista, jonka punanutut veivät lopulta nimiinsä maalein 8-4 (4-1, 1-3, 3-0).
Pudotuspelipaikkaa vinhasti jahtaava ja viimeisissä peleissään tuloksekkaita otteita esittänyt Titaanit saa joulukuun alkajaisiksi pureskeltavakseen todella ”tiukan tuplan”, kun punanutut iskevät peräkkäisinä päivinä yhteen kahden sarjataulukossa ylempänä olevan joukkueen kanssa. Vastaan asettuvat Hunters ja FPS eivät tunnetusti mitään helppoja suupaloja ole, joten nyt jos koskaan pistetään kotkalaismiehistön taidot sekä tahtotaso todelliseen puntariin.
Testaa onneasi Titaanien loppuvuoden 2016 kotiotteluiden aikana järjestämissä jouluarpajaisissa ja voita itsellesi hienoja palkintoja!
Punanutut ja Kaunissaaren Kala tuovat jälleen joulumarkkinoille jo viime vuodelta tutun Titaanien savusuolan. Tuotetta on taas kerran myynnissä rajoitettu erä, joten varmista saatavuus ja tilaa ennakkoon!
Punanutut ja Kaunissaaren Kala tuovat savusuolan lisäksi joulumarkkinoille myös Titaanien kylmäsavustetun joululohen, jota voi tilata itselleen ennakkoon 10. joulukuuta mennessä.
Titaanit ja Henri Saukkonen ovat purkaneet kivitalon kokoisen puolustajan kuluvaa Suomi-sarjakautta 2016–2017 käsittäneen pelaajasopimuksen.
Titaanit palasi lauantai-iltaisessa kotiottelussaan nopeaan tahtiin takaisin voittojen viitoittamalle tielle, kun punanutut kampesivat Kotkassa vierailleen KJT:n nurin tiukan väännön jälkeen maalein 4-2 (0-1, 3-1, 1-0). Ansaitun ja todella tärkeän kotivoiton myötä kotkalaiset parantelivat asemiaan sarjataulukossa, nousemalla jo 10. sijalle vain neljän pisteen päähän viimeisellä pudotuspelipaikalla paistattelevasta Liikunnan Riemusta.
Titaanit koki muutama päivä takaperin Ketterän käsittelyssä tylyn palautuksen takaisin jäänpinnalle. Sarjakärjen Imatralla antama oppitunti ei kuitenkaan vienyt punanuttujen uskoa omaan tekemiseensä ja sen myötä lauantaina Ilona Areenalle saapuva KJT saaneekin vastaansa voitontahtoisen sekä sopivalla tavalla ärsytetyn että näytönhaluisen kotijoukkueen.
Titaanit vankistaa erinäisistä poissaoloista kärsivää ja sen myötä hieman kapeaksi käynyttä miehistöään Imatran Ketterästä lainalle saapuvilla Roope Kiljusella ja Jere Parikalla.
Kuluvan kauden kolmas Kaakkois-Suomen herruustaisto noudatteli hyvin pitkälti samoja säveliä, kuin kaksi aiempaakin. Ketterä oli kotikaukalossaan etenkin kamppailun ensimmäisessä suorastaan suvereeni ja takoi taululle selkeät lukemat, eikä punanutuilla ollut tähän hirveämmin nokan koputtamista. Sen myötä loppupeli meni pelkäksi pelailuksi, jonka tiimoilta imatralaisten voitto päästiin merkkaamaan aikakirjoihin lopputuloksella 8-1 (6-0, 2-1, 0-0).
RSS ATOM