Uutiset ja artikkelit

Titaanit ottaa käyttöön koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen tarkistuksen Suomi-sarjan kotiotteluissaan sunnuntaina 12.12.2021 pelattavasta Titaanit – Muik Hockey-kamppailusta alkaen.
Jääkiekko-ottelut voitetaan aina tekemällä maaleja ja estämällä kaverin aikeet samaan hommaan. Näissä asioissa Järvenpäähän matkannut Titaanit oli tällä kertaa Haukkoja ratkaisevasti perässä, jonka myötä perjantai-iltainen Suomi-sarjan runkosarjakamppailu päättyi lopulta punanuttujen kannalta tappiollisiin 4-1 (2-0, 1-0, 1-1) –lukemiin.
Pelaamistaan kuin se kuuluisa sika juoksuaan viime kierroksilla parantanut Titaanit ei aivan vielä pääse lepäämään laakereillaan. Punanutuilla on nimittäin edessään vielä kaksi kivikovaa kamppailua ennen ansaittua joulutaukoa, sillä kotkalaisten vallalla olevan vireen testaavat tulevan viikonlopun aikana vastaan asettuvat Järvenpään Haukat sekä uusikaarlepyyläinen Muik Hockey.
Tänään tulee kuluneeksi 104 vuotta siitä päivästä, kun eduskunta hyväksyi Suomen itsenäisyysjulistuksen.
Titaanien kuluvan Suomi-sarjakauden kolmas yön yli reissu sai Nokian sunnuntaissa tappiollisen päätöksen. Ottelun avauserässä punanuttuja selkeästi paremmin pelin päällä ollut Pyry porhalsi nimittäin kolmen maalin johtoon, eikä asemastaan enää luopunut, vaan lähetti kotkalaisvieraansa kypärät kallellaan kotimatkalle lopulta lukemin 5-2 (3-0, 0-0, 2-2).
Kun juna kulkee, niin se todellakin kulkee! Titaanit poimi tililleen jo kolmannen perättäisen voiton, kun lauantaiehtoon myöhäiskahinaa isännöinyt S-Kiekko kaatui tiiviisti puolustaneiden ja perinteistä vieraskiekkoa pelanneiden punanuttujen edessä maalein 1-4 (0-2, 0-1, 1-1).
Marraskuun kahteen henkisesti tuikitärkeään kotivoittoon päättänyt Titaanit hyppää edessä olevana viikonloppuna jälleen pyörien päälle ja suunnistaa pistejahtiin Seinäjoelle sekä Nokialle. Vaikka punanuttuja perättäisinä iltoina isännöivät S-Kiekko ja Pyry löytyvätkin lähestulkoon sarjataulukon ääripäistä, on kotkalaisille siitä huolimatta luvassa varmasti kaksi erittäin hikistä iltapuhdetta.
Titaanit on putkessa... nimittäin kuluvan Suomi-sarjakauden ensimmäisessä voittoputkessa! Punanutut jatkoivat siitä mihin edellisiltana Vaasan Koulunäkki Areenallaan jäivät ja kepittivät välillä varsin lämpöiseksikin äityneessä kamppailussa Kotkassa sunnuntain ratoksi vierailleen HCIK:n pienimmällä mahdollisella eli yhden maalin erolla lukemin 4-3 (2-1, 2-2, 0-0).
Kun saavutat jotain ja se ei tule helpolla, vaan kutakuinkin vaikeimman kautta, niin maistuuhan se aina aikamoiselle nasulille. Edellisessä kotiottelussaan jo lähelle päässyt Titaanit oli nyt yksinkertaisesti päättänyt pistää kirvelevän tappioputkensa halki, poikki sekä pinoon ja sen punanutut lopulta myös tekivät peräti 13 täysosumaa sisältäneessä Suomi-sarjataistossa, kampittamalla makean nousun päätteeksi Vaasan Koulunäkki Areenalla vierailleen JHT:n jatkoajalla maalein 7-6 (3-1, 2-2, 1-3, 1-0)!
Kinkkinen kotitupla (26.11.2021)
Vaasan Koulunäkki Areenalla on tulevana viikonloppuna luvassa Suomi-sarjatason jääkiekkoa varmasti koko rahan edestä, sillä paluuta takaisin voitto- ja pistekantaan janova Titaanit saa purtavakseen varsin kinkkisen kotituplan. Punanutut nimittäin kohtaavat perättäisinä päivinä Kotkaan vieraaksi saapuvat hurjavireisen JHT:n sekä niin ikään viheliäisenä vastuksena tunnetun HCIK:n.
RSS ATOM